- Komentari -
 1. Puno sreće našim devojkama bez obzira na sve.
  (Posmatrač, 22. jul 2021 12:13)

  # Link komentara

 2. Mislim da je 1/4 f prakticno sigurno.
  Prolaze po 2 tima iz 3 grupe,plus 2/3 treceplasiranih.
  Cak i da izgube od Kanade i Spanije sto su ekipe slicnog kvaliteta kao nase devojke,tu je mec sa J.Korejom koju bi trebalo da dobiju sa minimum 20 razlike,mozda i 30.
  Koreja je generalno uvek losa,ali su na OI dosle tako sto su dobile Belorusiju i V.Britaniju,a gubile od Spanije i Kine po 40 razlike.Vrlo cudna ekipa.
  Nema kostura za 1/4f, posle grupa ide zreb, bolja 4 tima u jaci sesir,slabija 4 u drugi sesir.Ceo turnir ti staje u 1 mec,zato bi bilo dobro pokusati biti 1 u grupi ili najbolji drugoplasirani i izbeci USA i Australiju u 1/4f.
  (Bolton, 22. jul 2021 10:45)

  # Link komentara

 3. Na prošlim OI sam posle meča sa Kanadom mislio da nećemo ništa uraditi. Ceo meč vodile čak i 12 razlike, ako nisam zaboravio, u jednom momentu i na kraju poraz. Tesan poraz od Španije i rekoh sebi nisu spremne. Međutim odigrale su najvažniju utakmicu protiv Australije na neverovatnom nivou. Mogle su i u finale, nažalost Španija opet.

  Sada smo Španiju načeli. Biće verovatno jače, ne znam šta se sve izdogađalo oko Kovida, ali ako budu igrale Torens i Nikols (pogotovo se nje plašim) biće jake, ali probili smo barijeru i mislim da će svaka naredna utakmica biti jednostavnija. Ako ponove igru sa EP, ako ponove fantastičnu finalnu utakmicu zaista mislim da mogu do medalje. Ne znam kakva je situacija sa Sonjom, nadam se da može pružiti 100%, a onda smo protivnik za izbegavanje svima osim SAD.

  Idemo devojke, idemo Marina, pokažite šta znate. Borbenost već znam da ću videti. Samo jako i koncentrisano.
  (Gde ja živim, 22. jul 2021 09:46)

  # Link komentara

 4. Srećno žene! Kao i do sad dajte sve od sebe i ostavite srce na terenu, a mi koji vas bodrimo i volimo možemo da budemo ponosni što imamo sportiste za primer koji nas predstavljaju u svetu!
  (25, 22. jul 2021 09:04)

  # Link komentara

 5. Идемо краљице да поновима успех, ако Бог да и превазиђемо.
  (Рајко Четник, 22. jul 2021 08:59)

  # Link komentara