Sreda, 14.07.2021.

23:00

Srpski olimpijci – ko, kada, gde, kako?

Srbiju će na Olimpijskim igrama u Tokiju (23. jul – 8. avgust) predstavljati ukupno 86 sportistkinja i sportista.

Izvor: Milan Tomiæ

Srpski olimpijci – ko, kada, gde, kako? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Protiv bolesnika bolesnih

pre 2 godine

@nemas pojma Kakav si ti paćenik, ne možeš da živiš bez mržnje prema Srbima, napaćeni katoliku. Srbija je neuporedivo jača od rvacke u vaterpolu i to je dokazala 2016 osvajanjem zlata na olimpijadi u Riju, osvajanjem brojnih evropskih medalja i nekoliko svetskih, i u poslednjih 15 godina samo 3 puta nismo osvojili svetski kup u vaterpolu! A vi, hahahah šta ste vi osvojili??!! Osvojili ste kurac, ništa u poređenju sa Srbima, tako da zavidni i zlonamerno-srbomrzački bolesniku možeš samo da plačeš i mrziš jer je Srbija iznad rvacke u vaterpolu(povremeno vas ima), kao i u tenisu(ne postojite), odbojci(ne postojite), košarci(ne postojite, postolje), atletici, taekvondu itd. itd......! Hahahaahhaa tako da raspadni se od muke, mržnje i zavisti nečoveku!

Ante

pre 2 godine

@ D alo jesi ti uopce pratio vaterpolo, na cemu si ??? Ekipa koja jedva prodje Ruse na peterce nema sto traziti na OI sto se tice medalja, pojma nemas klinac

:D

pre 2 godine

@ D cim si ti stavio vaterpolo kao moguce zlato znaci da nemas pojma, evo ja kao Hrvat ti pisem da na osnovu rezultata u zadnjih par godina postoje bar 5 jacih reprezentacija: Spanjolci prvi favoriti, Madjari, Crnogorci i Srbi te Italija.
(Ante, 17. jul 2021 23:11)

Ne ti imaš pojma. Pogledaj redoslijed, nikakvo čudo da svi osvoje zlato, a najmanje šanse ima Perković koja je do prije 2-3 godine bila nepobjediva.

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato

judo

pre 2 godine

Zasto ljudi ovde pisu da su Kukolj i Majdov u slaboj formi? Kukolj je pre samo mesec dana uzeo srebro na SP, a Majdov je jedan od favorita + Ana Obradovic je bila bronzana na tom istom SP

Ante

pre 2 godine

@ D cim si ti stavio vaterpolo kao moguce zlato znaci da nemas pojma, evo ja kao Hrvat ti pisem da na osnovu rezultata u zadnjih par godina postoje bar 5 jacih reprezentacija: Spanjolci prvi favoriti, Madjari, Crnogorci i Srbi te Italija.

qw

pre 2 godine

Naravno, realnost je drugačija. Sabiraćemo 8. avgusta.
(Milutin, 17. jul 2021 21:44)

Pošto je BDP po glavi stanovnika, ajde da i medalje zbrajamo na milijun stanovnika.

Milutin

pre 2 godine

Susjedi probajte nadmašiti ovo.
Največi favoriti za medalju su:

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato.

U jedrenju dvije medalje bi mogle osvanuti oko vrata braće Fantela i Tončija Stipanovića.
U karateu imamo Ivana Kvesića i njemu predviđaju zlato. Bio je svjetski prvak (2018.), europski prvak (2019.), Ima kvalitetu barem za bilo koju medalju.
Streljaši, čak 4 medalje u streljaštvu. Kamo sreće, ali da će baš svi osvojiti teško (Pejčić, Gorša, Glasnović i Maričić) Neka osvoje dvije puna kapa.
No, ja prognoziram minimalno 8 medalja, bez obzira na boju.
(:D, 17. jul 2021 15:37)

Pa možemo vrlo lako to da nadmašimo prognoziranjem. Evo, ja prognoziram 20 zlata za Srbiju.

Naravno, realnost je drugačija. Sabiraćemo 8. avgusta.

a sad OI

pre 2 godine

Sve sam go stručnjak za sport. Još jednom imamo 7.200.000 selektora, sportskih komentatora, analitičara... Osvojićemo 15 medalja, nećemo osvojiti ni jednu ... Za početak, kvalifikujte se na školsko takmičenje u nekom sportu, pa onda lagano.

....

pre 2 godine

Ljudi, ne znam za vas, ali ja imam 27 godina i i dalje imam ogromno poštovanje, a čak se i ponekad naježim kada neko kaže ili mu pored imena piše da je olimpijac, pogotovo olimpijski šampion. Naročito kada je individualni sportista, no nema izuzetaka. To je poenta sporta i definicija pravog sportiste. Nema dalje. Nikada neću razumeti one kojima se pruži šansa da odu na OI pa makar i po x-ti put, a oni bez valjanog razloga to odbiju. Ne mislim ni na koga direktno ovde, pričam generalno.
(Višekruna, 17. jul 2021 17:59)


Prezimenjak, u potpunosti se slažem sa tobom. To je vrhunac svakog sportiste, odlazak na OI, da ne govorim o medaljama.

mickey rudinsky

pre 2 godine

Uvek se ocekivala neka "berba" medalja od streljastva a oni pak znali da podbace kad je najvaznije. I jedna medalja bez obzira na sjaj - uspeh!

remax

pre 2 godine

Нека моја реална прогноза је 16 медаља.
Узимају све 4 екипе, а тенис, теквондо, стрељаштво, кајак, рвање, џудо, карате, атлетика и стонџа би требало да нам донесу још 12 медаља.
Прогноза по сјају је 7-5-4, што нас смешта на крају на солидно 16. место на табели.

20

pre 2 godine

Oduvek najvece bacanje narodnog novca. Da li ce negde objaviti koliko ce kostati ekskurzija u Japan za 86 sportista? Jos ako, ne dao Bog, ko sta osvoji, dobije nacionalnu penziju. A mladi matematicari i programeri sto razvaljuju po svetu na takmicenjima, morace svoju penzijicu da zaradjuju najmanje 40 godina. Da se razumemo, nije to samo u Srbiji, da ne bude da pljujem samo svoje...

H2H

pre 2 godine

Odbojkašice se nemaju koga plašiti na OI,svetske i evropske prvakinje, pa ko bi njih volio u 1/4. Mislim da njih, realno, samo zlato zanima, jer sve ostalo već imaju. Srećno odbojkašicama, kao i svim našim sportistima, imamo za koga da navijamo.

Милош

pre 2 godine

Ја верујем да сви могу узети медаљу, надам се да и они верују, иначе не треба ни да иду. У сваком случају успех је и одлазак, многи добри спортисти не иду.

Sitni Sima

pre 2 godine

Amir Kolasinac i Dragana Tomasevic!!!
Imaju mnogo iskustva na SP Ep i OI, mada nikad medalja,pa ni finale dodushe. Ali sada je mozda vreme ? Hm...?

Samo je kosarka sport

pre 2 godine

Ovde sam od dva Genijalca procitao 6 medalja za Hrvate u streljastvu I slatko se nasmejao
Sada Malo ozbiljnosti
Nase medalja
Novak, odbojkasice, vaterpolisti, basket, karate, spanovic,rvanje,tekvondo I to je to

Hrvatske medalje
Perkovic, jedrenje, glasnovic, veslanje, vaterpolo, tenis dubl

Da I mi I oni ostavimo price za Malu decu, trenira I ostalih 204 zemalja

Milan

pre 2 godine

Đoković, Ivana Španović,Kukolj i Majdov u džudu Basket 3x3, Kosarkasice, Odbojka Vaterpolo, 1 ili dve u kajaku, Milica i Tijana Jovana Prekovic Strelci od 2-5 rvanje 2-3 (Gruzini) + iznenađenje
Znaci 20 medalja od cega barem 6 ili 7 zlatni
(Realno, 17. jul 2021 17:52)

Pa nisu ovo balkanske i mediteranske igre...kakvih crnih 20 medalja...ja bih prvi to voleo,ali konkurencija(osim u tenisu) je na maksimalnom nivou..
Malo realnosti nije na odmet,inace biste se mogli tesko razocarati.

miki

pre 2 godine

mnogi racunaju da ce Ivana Spanovoc uzeti medalju. Mislim da se dosta toga promenilo od Ria do sada, sada kada skace oko 6:80 a pred Rio je skakala lagano 7:05. Nije u toj formi iz vise razloga. Tesko da ce tu doci medalja. Nazalost.

Mimi

pre 2 godine

Novak, odbojkašice neka kalkulišu da u 1/4 finalu izbegnu Kinu i SAD, 3x3,sigurno zlato i puna kapa.Vaterpolisti,strelci,nešto od borilačkih sportova,košarkašice kojima je najteže čini se da prođu 1/4.Predviđam 5-8 medalja

Bjelokosti

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...
(Micko, 17. jul 2021 16:06)

Jeste ali mi cemo bar ucestvovati u zenskoj konkurenciji i muskom basketu 3 na 3 . Dakle, kosarka jos zivi u Srbiji.

Milan

pre 2 godine

Medalje:
Basket,Djokovic,borilacki sportovi dve medalje,odbojka.

Ne diskutujem koja je medalja,bitno je da je medalja.

Ako neko van ovoga osvoji odlicje-sjajno...ali treba biti realan i zapitati se iskreno da li su vaterpolisti,spanovicka i strelci favoriti za postolje?Mislim da nisu,sudeci po rezultatima u prethodne dve godine.

Pozitivna i negativna iznenadjenja su uvek moguca!!

Iks

pre 2 godine

Sta znaci klasican sistem eliminacija? Srecno nasim sportistima. 
(anica velickovic, 17. jul 2021 14:58)

Znači da će Nole, onako klasično kako smo navikli, da eliminiše sve protivnike zaključno sa finalom

Realno

pre 2 godine

Đoković, Ivana Španović,Kukolj i Majdov u džudu Basket 3x3, Kosarkasice, Odbojka Vaterpolo, 1 ili dve u kajaku, Milica i Tijana Jovana Prekovic Strelci od 2-5 rvanje 2-3 (Gruzini) + iznenađenje
Znaci 20 medalja od cega barem 6 ili 7 zlatni

bojan

pre 2 godine

(:D, 17. jul 2021 15:37)

Evo kao Srbin slažem se sa tobom. To sam napisao nedavno pa sam dobio mnogo negativnih komentara.
U streljaštvu verovali ili ne Hrvatska može čak do 6 medalja. Pejčićka i Gorša mogu po dve medalje. Među prvih 5 su obe discipline i čak im predviđaju minimum dvije. Mnogi ne znaju da je od ove godine pištolj i vazdušna puška prvi put mix. Znači pejčić i Gorša po meni sigurno zlato. U Srbiji realno da mix pištolj Zorana i Mikec donesu medalju.
Imate dve u veslanju, atletika jednu, dzudo jedna svetska prvakinja, tekvondo, gimnastika, rvanje, vaterpolo, jedrenje, braća Metkić, trap glasnović. Po meni 12 medalja ćete uzeti sigurno, možda i više.
E sad mi. Realno đoković, basketaši, preković karate i vaterpolisti. Ostali vrlo upitni. Odbojkašice u četvrtfinalu na kinu, sad ili Italiju. Jako teško. Rvanje Nemeš treći favorit, Bogdanović četvrti favorit i to su nam šanse za medalju. Španović ne može blizu 7m,nema ni finala možda. Pre će ona boksera medalju ako je žreb pomazi.
Ja ne mogu verovati kako smo kajak srozali. Trebali smo po talentu tri medalje nalupati i da je savez dobro vođen. Nema srebrnih sa prošlih OI jer je savez izmislio neke nacionalne duele. Nema k200 gde smo trebali medalju. Katastrofa.
Streljački savez isto totalna nebriga. Dzudisti van forme. Nisu ni među 10 favorita. Veslanje je bila realna bronza. Ali 10 dana bez treninga. Mislim da nema ni finala.
Lupajte minuse koliko hoćete ali je ovo realnost
Puno sreće našim sportistima

sasa

pre 2 godine

2, 3 medalje realno. Lose se kod nas radi. Sramota sto nema kosarkasa i sa obzirom na uspehe sto nemamo zenske basket ekipe. Rukomet bolje da ne spominjem. Indvidualni sportovi sve se izvlacimo na suvi talenat a ne rad klubova. Gomilu sportova nikad predstavnika ni nemamo (biciklizam, penjajne, gimnastika nula kao da ne postoje). Na plivanju moze jedan vrhunski plivac doneti 3,4 medalje..... kad pomislim na zimske sportove i koliko tek tamo nista ne ulazemo a pojedine africke zemlje i zemlje oceanije osvajaju medalje dodje mi da placem.

pojma nemam

pre 2 godine

Zelim uspeh Ivani, Djokovicu, odbojkasicama, vaterpolistima i svim drugim sportistima koji ce nas tamo predstavljati. Nazalost ne znam kako da se motivisem da gledam ove OI, kosarka je najuzbudljiviji turnir na smotri. Ne znam da li je ikada bila bez nas od sankcija, nekako mi jadno. Nema te medalje u tenisu, skoku u dalj, streljastvu, ping pongu, vitlanju diska, itd /uz duzno postovanje i tim takmicarima/ da se moze meriti s kosarkaskom. Tuga

Dule

pre 2 godine

U svim sportovima konkurencija će biti slabija nego inače zbog korone.
Sigurnu medalju uzimaju košarkašice, odbojkašice, vaterpolisti, i vrlo verovatno još neko od strelaca i neko iz borilačke ekipe. Jedno 5 medalja uzimamo sa 80% verovatnoće.

Iako svi Novaku proriču zlato, čini mi se da su zaboravili da je on već dolazio na OI i ranije, pa onda, isto kao i Ana, odustajao. Nije iskjučeno da se i ovde krije neka finta, OI ipak nisu mnogo interesantna stvar za tenisere. A i već su počeli komentari da je smešno igrati tenis na OI ove godine, kad su skoro svi top igrači poodustajali.

vrg

pre 2 godine

Srećno Novače, sad ili nikada!
(Nemanja, 17. jul 2021 15:15)

srecno novace, sad ili za tri godine.

ako je fed na vimbldonu sa 38 godina mogao da ima mec loptu, moze i novak sa 37 da uzme olimpijske, koje se igraju u dva seta.

naravno, navijamo da uspe sada.

hulk

pre 2 godine

Kao i obicno, mi smo preterano samouvereni. Gledam neki dan Buluta i basketase. Obecavaju zlato, 100% sigurni da su najbolji. Komentatori ovde spominju 5+ medalja kao siguricu... Polako ljudi i drugi treniraju i imaju ambicije. Sto bi ona zenska u Moj rodjak sa sela rekla Dragcetu " Moj Dragce, da ti znas kako momci j...."

Višekruna

pre 2 godine

Ljudi, ne znam za vas, ali ja imam 27 godina i i dalje imam ogromno poštovanje, a čak se i ponekad naježim kada neko kaže ili mu pored imena piše da je olimpijac, pogotovo olimpijski šampion. Naročito kada je individualni sportista, no nema izuzetaka. To je poenta sporta i definicija pravog sportiste. Nema dalje. Nikada neću razumeti one kojima se pruži šansa da odu na OI pa makar i po x-ti put, a oni bez valjanog razloga to odbiju. Ne mislim ni na koga direktno ovde, pričam generalno.

Bocko

pre 2 godine

Ноле, Прекович, 3х3 , ж. одбоика-злато. Ватерполо, рвание-1-2, стрелци 1-2, джудо-1, Тиана, сребро и бронза. Женска кошарка има превелику конкуренциу, а Шпанович ие изгледа прешла зенит. Наравно, увек неко може позитивно, а неко негативно да изненади. Напред Србиа !

Micko

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...

Ne vracaj se

pre 2 godine

:D Stvarno nas ne interesuju vase medalje,tacnije nista nas ne interesuje u vezi vas.Mozete ziveti u zlatu ili u bedi,svejedno nam je.Daleko vam lepa kuca.

miki

pre 2 godine

Tradicionalno smo slabi u atletici koja donosi mislim najvise medalja uz plivanje. U atletici i plivanju se podele stotinu medalja a mi ako na nekoj Olimpijadi od toliko medalja uzmemo jednu... Ako cemo da se nadmecemo sa drugima u broju medalja treba da popravimo atletiku i plivanje i uzmemo sto vise od ovih stotinu medalja.

el komadante

pre 2 godine

Kako se mi ladno bačamo sa ovim zlatima i medaljama kao da niko nije svijestan koliko je zapravo tesko osvojiti na OI bilo koju a ne zlatnu medalju.
Sto se tice nasih sportista, volio bih da iznenadi neko na koga niko ne tipuje.. tipa stonoteniseri ili neko od plivaca. Od ovih ostalih se nadam najboljem pa sta nam Bog da. Samo jedna losa partija, serija, minut, sekunda, moze da prelomi i nemoj te im vrsiti pritisak.. Sjetite se proslih OI pred pocerak, Novak bio zlatan i to prvi, sigurni, zacementirani pa jbga, niko od njega samog ne bi volio vise da je osvoji ali samo jaki u glavi i borba do samog kraja do zadnje sekunde i zadnje kapi znoja! Srecno SRPSKI vitezovi!

bananica

pre 2 godine

Sta znaci klasican sistem eliminacija? Srecno nasim sportistima.
(anica velickovic, 17. jul 2021 14:58)

Ko izgubi, ide kući. Bolji prolazi dalje.

lola

pre 2 godine

medalje za Srbiju :
basketasi
rvači
vaterpolisti
kosarkasice
karatiskinja
tekvondo
odbojkasice
Novak
i streljastvo
svako ko iznenadi super.
srećno svima nije bitno zlato srebro bronza

Atletika bato.

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...
(Micko, 17. jul 2021 16:06

Misliš u Srbiji?

panter pudlica

pre 2 godine

Đoković
Vaterpolisti
Basketaši
Španovićka
Odbojkašice
Košarkašice
Bogdanovićka
Rvači
Veslači

Od njih se najviše očekuje.

Najrealnije je 5-6 medalja. Sve više od toga je premija. Srećno svima.

:D

pre 2 godine

Susjedi probajte nadmašiti ovo.
Največi favoriti za medalju su: 

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato.

U jedrenju dvije medalje bi mogle osvanuti oko vrata braće Fantela i Tončija Stipanovića.
U karateu imamo Ivana Kvesića i njemu predviđaju zlato. Bio je svjetski prvak (2018.), europski prvak (2019.), Ima kvalitetu barem za bilo koju medalju.
Streljaši, čak 4 medalje u streljaštvu. Kamo sreće, ali da će baš svi osvojiti teško (Pejčić, Gorša, Glasnović i Maričić) Neka osvoje dvije puna kapa.
No, ja prognoziram minimalno 8 medalja, bez obzira na boju.

Понос Србије

pre 2 godine

Не сумњам у жељу и посвећеност наших спортиста.Срећно,даме и господо српски олимпијци.

bookmaker

pre 2 godine

favoriti za zlato su novak, jovana *karate i basketaši, dok su vaterpolisti drugi favoriti iza madjara.. to su negde 4 realne medalje koje će teško izmaći

pored njih, tijana je 4.favorit, milica 6. i realno je da taekwondo opet donese bar jednu medalju obzirom da se dele 4 za svaku kategoriju (dve bronze).. u rvanju stevan micic ima jako lepe sanse kao 3.favorit, i mate nemeš je tu vrlo blizu medalje.. džudo ima dosta predstavnika ali nažalost bez favorita.. kukolj i majdov su van forme, od ovog drugog se mozda moze očekivati borba za postolje..

vasić i mačković su drugi favoriti u dvojcu bez kormilara i realna je medalja ukoliko zdravstveni bilten nije narušen.. strelci su slabiji nego ikad.. osim zorane koja je 4.favorit po kladionicama, ostali nemaju šanse.. takodje ivana u skoku gotovo da nema čemu da se nada, jer ima tek 14.rezultat ove sezone

odbojkašice su 5.favoriti ali svakako imaju svoju šansu ako izbegnu u 1-4 finalu usa i kinu.. košarkašice će teško ponoviti uspeh, ali obzirom da je australija značajno oslabljena, nije nemoguće da opet budu tu negde.. bitno je izbeći ameriku do polufinala

realna procena 7-9 medalja, minimum 5, maximum 10

zlato - novak, jovana, basket, vaterpolo
srebro - micic, vasic-mackovic
bronza - odbojkasice, tijana, arunovic

Ostalo mi od ratova

pre 2 godine

Tri medalje realno. Novak, ali samo ako se bude borio kao lav. Neki od timova sa loptom, i jedna iz streljanja, tu smo dobri. Ups, streljastvo se to zove.

no1e

pre 2 godine

5 zlatnih - tenis, tekvondo, basket, vaterpolo, odbojkašice. Još 5-6 srebrnih i bronzanih od ostalih, verovatno atletika i streljaštvo.

objektivan

pre 2 godine

Đoković
Vaterpolisti
Odbojkašice
Basket 3x3
Rvači (bar 1 medalju)
Veslači (bar 1 medalju)
Mandić ili Bogdanović
Španović
Mislim da je ovo realno, a mogli bi da naprave iznenađenje:
Strelci (bar 1 medalju)
Košarkašice
Voleo bih da me košarkašice demantuju, ali biće teško dva puta uzastopno savladati Španiju, iz druge grupe nam u četvrtfinalu dolaze Francuska, Belgija,USA ili Australija, čini mi se sve jače od nas, posebno ako ne igra Sonja.

todos

pre 2 godine

Zapamtio sam katastrofalni učinak strelaca u Brazilu. Bilo je veliko razočaranje s obzirom da su u prethodnom periodu imali odlične rezultate. U Japanu bar dve medalje od njih bilo koje boje. Očekujem iznenađenje od bacača kugle. Osam medalja bi bila puna kapa.

no1e

pre 2 godine

5 zlatnih - tenis, tekvondo, basket, vaterpolo, odbojkašice. Još 5-6 srebrnih i bronzanih od ostalih, verovatno atletika i streljaštvo.

panter pudlica

pre 2 godine

Đoković
Vaterpolisti
Basketaši
Španovićka
Odbojkašice
Košarkašice
Bogdanovićka
Rvači
Veslači

Od njih se najviše očekuje.

Najrealnije je 5-6 medalja. Sve više od toga je premija. Srećno svima.

Milan

pre 2 godine

Đoković, Ivana Španović,Kukolj i Majdov u džudu Basket 3x3, Kosarkasice, Odbojka Vaterpolo, 1 ili dve u kajaku, Milica i Tijana Jovana Prekovic Strelci od 2-5 rvanje 2-3 (Gruzini) + iznenađenje
Znaci 20 medalja od cega barem 6 ili 7 zlatni
(Realno, 17. jul 2021 17:52)

Pa nisu ovo balkanske i mediteranske igre...kakvih crnih 20 medalja...ja bih prvi to voleo,ali konkurencija(osim u tenisu) je na maksimalnom nivou..
Malo realnosti nije na odmet,inace biste se mogli tesko razocarati.

miki

pre 2 godine

mnogi racunaju da ce Ivana Spanovoc uzeti medalju. Mislim da se dosta toga promenilo od Ria do sada, sada kada skace oko 6:80 a pred Rio je skakala lagano 7:05. Nije u toj formi iz vise razloga. Tesko da ce tu doci medalja. Nazalost.

bananica

pre 2 godine

Sta znaci klasican sistem eliminacija? Srecno nasim sportistima.
(anica velickovic, 17. jul 2021 14:58)

Ko izgubi, ide kući. Bolji prolazi dalje.

Понос Србије

pre 2 godine

Не сумњам у жељу и посвећеност наших спортиста.Срећно,даме и господо српски олимпијци.

bookmaker

pre 2 godine

favoriti za zlato su novak, jovana *karate i basketaši, dok su vaterpolisti drugi favoriti iza madjara.. to su negde 4 realne medalje koje će teško izmaći

pored njih, tijana je 4.favorit, milica 6. i realno je da taekwondo opet donese bar jednu medalju obzirom da se dele 4 za svaku kategoriju (dve bronze).. u rvanju stevan micic ima jako lepe sanse kao 3.favorit, i mate nemeš je tu vrlo blizu medalje.. džudo ima dosta predstavnika ali nažalost bez favorita.. kukolj i majdov su van forme, od ovog drugog se mozda moze očekivati borba za postolje..

vasić i mačković su drugi favoriti u dvojcu bez kormilara i realna je medalja ukoliko zdravstveni bilten nije narušen.. strelci su slabiji nego ikad.. osim zorane koja je 4.favorit po kladionicama, ostali nemaju šanse.. takodje ivana u skoku gotovo da nema čemu da se nada, jer ima tek 14.rezultat ove sezone

odbojkašice su 5.favoriti ali svakako imaju svoju šansu ako izbegnu u 1-4 finalu usa i kinu.. košarkašice će teško ponoviti uspeh, ali obzirom da je australija značajno oslabljena, nije nemoguće da opet budu tu negde.. bitno je izbeći ameriku do polufinala

realna procena 7-9 medalja, minimum 5, maximum 10

zlato - novak, jovana, basket, vaterpolo
srebro - micic, vasic-mackovic
bronza - odbojkasice, tijana, arunovic

lola

pre 2 godine

medalje za Srbiju :
basketasi
rvači
vaterpolisti
kosarkasice
karatiskinja
tekvondo
odbojkasice
Novak
i streljastvo
svako ko iznenadi super.
srećno svima nije bitno zlato srebro bronza

Ne vracaj se

pre 2 godine

:D Stvarno nas ne interesuju vase medalje,tacnije nista nas ne interesuje u vezi vas.Mozete ziveti u zlatu ili u bedi,svejedno nam je.Daleko vam lepa kuca.

H2H

pre 2 godine

Odbojkašice se nemaju koga plašiti na OI,svetske i evropske prvakinje, pa ko bi njih volio u 1/4. Mislim da njih, realno, samo zlato zanima, jer sve ostalo već imaju. Srećno odbojkašicama, kao i svim našim sportistima, imamo za koga da navijamo.

Višekruna

pre 2 godine

Ljudi, ne znam za vas, ali ja imam 27 godina i i dalje imam ogromno poštovanje, a čak se i ponekad naježim kada neko kaže ili mu pored imena piše da je olimpijac, pogotovo olimpijski šampion. Naročito kada je individualni sportista, no nema izuzetaka. To je poenta sporta i definicija pravog sportiste. Nema dalje. Nikada neću razumeti one kojima se pruži šansa da odu na OI pa makar i po x-ti put, a oni bez valjanog razloga to odbiju. Ne mislim ni na koga direktno ovde, pričam generalno.

no1e

pre 2 godine

5 zlatnih - tenis, tekvondo, basket, vaterpolo, odbojkašice. Još 5-6 srebrnih i bronzanih od ostalih, verovatno atletika i streljaštvo.

Atletika bato.

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...
(Micko, 17. jul 2021 16:06

Misliš u Srbiji?

todos

pre 2 godine

Zapamtio sam katastrofalni učinak strelaca u Brazilu. Bilo je veliko razočaranje s obzirom da su u prethodnom periodu imali odlične rezultate. U Japanu bar dve medalje od njih bilo koje boje. Očekujem iznenađenje od bacača kugle. Osam medalja bi bila puna kapa.

miki

pre 2 godine

Tradicionalno smo slabi u atletici koja donosi mislim najvise medalja uz plivanje. U atletici i plivanju se podele stotinu medalja a mi ako na nekoj Olimpijadi od toliko medalja uzmemo jednu... Ako cemo da se nadmecemo sa drugima u broju medalja treba da popravimo atletiku i plivanje i uzmemo sto vise od ovih stotinu medalja.

vrg

pre 2 godine

Srećno Novače, sad ili nikada!
(Nemanja, 17. jul 2021 15:15)

srecno novace, sad ili za tri godine.

ako je fed na vimbldonu sa 38 godina mogao da ima mec loptu, moze i novak sa 37 da uzme olimpijske, koje se igraju u dva seta.

naravno, navijamo da uspe sada.

:D

pre 2 godine

Susjedi probajte nadmašiti ovo.
Največi favoriti za medalju su: 

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato.

U jedrenju dvije medalje bi mogle osvanuti oko vrata braće Fantela i Tončija Stipanovića.
U karateu imamo Ivana Kvesića i njemu predviđaju zlato. Bio je svjetski prvak (2018.), europski prvak (2019.), Ima kvalitetu barem za bilo koju medalju.
Streljaši, čak 4 medalje u streljaštvu. Kamo sreće, ali da će baš svi osvojiti teško (Pejčić, Gorša, Glasnović i Maričić) Neka osvoje dvije puna kapa.
No, ja prognoziram minimalno 8 medalja, bez obzira na boju.

el komadante

pre 2 godine

Kako se mi ladno bačamo sa ovim zlatima i medaljama kao da niko nije svijestan koliko je zapravo tesko osvojiti na OI bilo koju a ne zlatnu medalju.
Sto se tice nasih sportista, volio bih da iznenadi neko na koga niko ne tipuje.. tipa stonoteniseri ili neko od plivaca. Od ovih ostalih se nadam najboljem pa sta nam Bog da. Samo jedna losa partija, serija, minut, sekunda, moze da prelomi i nemoj te im vrsiti pritisak.. Sjetite se proslih OI pred pocerak, Novak bio zlatan i to prvi, sigurni, zacementirani pa jbga, niko od njega samog ne bi volio vise da je osvoji ali samo jaki u glavi i borba do samog kraja do zadnje sekunde i zadnje kapi znoja! Srecno SRPSKI vitezovi!

bojan

pre 2 godine

(:D, 17. jul 2021 15:37)

Evo kao Srbin slažem se sa tobom. To sam napisao nedavno pa sam dobio mnogo negativnih komentara.
U streljaštvu verovali ili ne Hrvatska može čak do 6 medalja. Pejčićka i Gorša mogu po dve medalje. Među prvih 5 su obe discipline i čak im predviđaju minimum dvije. Mnogi ne znaju da je od ove godine pištolj i vazdušna puška prvi put mix. Znači pejčić i Gorša po meni sigurno zlato. U Srbiji realno da mix pištolj Zorana i Mikec donesu medalju.
Imate dve u veslanju, atletika jednu, dzudo jedna svetska prvakinja, tekvondo, gimnastika, rvanje, vaterpolo, jedrenje, braća Metkić, trap glasnović. Po meni 12 medalja ćete uzeti sigurno, možda i više.
E sad mi. Realno đoković, basketaši, preković karate i vaterpolisti. Ostali vrlo upitni. Odbojkašice u četvrtfinalu na kinu, sad ili Italiju. Jako teško. Rvanje Nemeš treći favorit, Bogdanović četvrti favorit i to su nam šanse za medalju. Španović ne može blizu 7m,nema ni finala možda. Pre će ona boksera medalju ako je žreb pomazi.
Ja ne mogu verovati kako smo kajak srozali. Trebali smo po talentu tri medalje nalupati i da je savez dobro vođen. Nema srebrnih sa prošlih OI jer je savez izmislio neke nacionalne duele. Nema k200 gde smo trebali medalju. Katastrofa.
Streljački savez isto totalna nebriga. Dzudisti van forme. Nisu ni među 10 favorita. Veslanje je bila realna bronza. Ali 10 dana bez treninga. Mislim da nema ni finala.
Lupajte minuse koliko hoćete ali je ovo realnost
Puno sreće našim sportistima

Iks

pre 2 godine

Sta znaci klasican sistem eliminacija? Srecno nasim sportistima. 
(anica velickovic, 17. jul 2021 14:58)

Znači da će Nole, onako klasično kako smo navikli, da eliminiše sve protivnike zaključno sa finalom

objektivan

pre 2 godine

Đoković
Vaterpolisti
Odbojkašice
Basket 3x3
Rvači (bar 1 medalju)
Veslači (bar 1 medalju)
Mandić ili Bogdanović
Španović
Mislim da je ovo realno, a mogli bi da naprave iznenađenje:
Strelci (bar 1 medalju)
Košarkašice
Voleo bih da me košarkašice demantuju, ali biće teško dva puta uzastopno savladati Španiju, iz druge grupe nam u četvrtfinalu dolaze Francuska, Belgija,USA ili Australija, čini mi se sve jače od nas, posebno ako ne igra Sonja.

hulk

pre 2 godine

Kao i obicno, mi smo preterano samouvereni. Gledam neki dan Buluta i basketase. Obecavaju zlato, 100% sigurni da su najbolji. Komentatori ovde spominju 5+ medalja kao siguricu... Polako ljudi i drugi treniraju i imaju ambicije. Sto bi ona zenska u Moj rodjak sa sela rekla Dragcetu " Moj Dragce, da ti znas kako momci j...."

Bjelokosti

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...
(Micko, 17. jul 2021 16:06)

Jeste ali mi cemo bar ucestvovati u zenskoj konkurenciji i muskom basketu 3 na 3 . Dakle, kosarka jos zivi u Srbiji.

Милош

pre 2 godine

Ја верујем да сви могу узети медаљу, надам се да и они верују, иначе не треба ни да иду. У сваком случају успех је и одлазак, многи добри спортисти не иду.

no1e

pre 2 godine

5 zlatnih - tenis, tekvondo, basket, vaterpolo, odbojkašice. Još 5-6 srebrnih i bronzanih od ostalih, verovatno atletika i streljaštvo.

....

pre 2 godine

Ljudi, ne znam za vas, ali ja imam 27 godina i i dalje imam ogromno poštovanje, a čak se i ponekad naježim kada neko kaže ili mu pored imena piše da je olimpijac, pogotovo olimpijski šampion. Naročito kada je individualni sportista, no nema izuzetaka. To je poenta sporta i definicija pravog sportiste. Nema dalje. Nikada neću razumeti one kojima se pruži šansa da odu na OI pa makar i po x-ti put, a oni bez valjanog razloga to odbiju. Ne mislim ni na koga direktno ovde, pričam generalno.
(Višekruna, 17. jul 2021 17:59)


Prezimenjak, u potpunosti se slažem sa tobom. To je vrhunac svakog sportiste, odlazak na OI, da ne govorim o medaljama.

Samo je kosarka sport

pre 2 godine

Ovde sam od dva Genijalca procitao 6 medalja za Hrvate u streljastvu I slatko se nasmejao
Sada Malo ozbiljnosti
Nase medalja
Novak, odbojkasice, vaterpolisti, basket, karate, spanovic,rvanje,tekvondo I to je to

Hrvatske medalje
Perkovic, jedrenje, glasnovic, veslanje, vaterpolo, tenis dubl

Da I mi I oni ostavimo price za Malu decu, trenira I ostalih 204 zemalja

judo

pre 2 godine

Zasto ljudi ovde pisu da su Kukolj i Majdov u slaboj formi? Kukolj je pre samo mesec dana uzeo srebro na SP, a Majdov je jedan od favorita + Ana Obradovic je bila bronzana na tom istom SP

Mimi

pre 2 godine

Novak, odbojkašice neka kalkulišu da u 1/4 finalu izbegnu Kinu i SAD, 3x3,sigurno zlato i puna kapa.Vaterpolisti,strelci,nešto od borilačkih sportova,košarkašice kojima je najteže čini se da prođu 1/4.Predviđam 5-8 medalja

sasa

pre 2 godine

2, 3 medalje realno. Lose se kod nas radi. Sramota sto nema kosarkasa i sa obzirom na uspehe sto nemamo zenske basket ekipe. Rukomet bolje da ne spominjem. Indvidualni sportovi sve se izvlacimo na suvi talenat a ne rad klubova. Gomilu sportova nikad predstavnika ni nemamo (biciklizam, penjajne, gimnastika nula kao da ne postoje). Na plivanju moze jedan vrhunski plivac doneti 3,4 medalje..... kad pomislim na zimske sportove i koliko tek tamo nista ne ulazemo a pojedine africke zemlje i zemlje oceanije osvajaju medalje dodje mi da placem.

Milutin

pre 2 godine

Susjedi probajte nadmašiti ovo.
Največi favoriti za medalju su:

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato.

U jedrenju dvije medalje bi mogle osvanuti oko vrata braće Fantela i Tončija Stipanovića.
U karateu imamo Ivana Kvesića i njemu predviđaju zlato. Bio je svjetski prvak (2018.), europski prvak (2019.), Ima kvalitetu barem za bilo koju medalju.
Streljaši, čak 4 medalje u streljaštvu. Kamo sreće, ali da će baš svi osvojiti teško (Pejčić, Gorša, Glasnović i Maričić) Neka osvoje dvije puna kapa.
No, ja prognoziram minimalno 8 medalja, bez obzira na boju.
(:D, 17. jul 2021 15:37)

Pa možemo vrlo lako to da nadmašimo prognoziranjem. Evo, ja prognoziram 20 zlata za Srbiju.

Naravno, realnost je drugačija. Sabiraćemo 8. avgusta.

Milan

pre 2 godine

Medalje:
Basket,Djokovic,borilacki sportovi dve medalje,odbojka.

Ne diskutujem koja je medalja,bitno je da je medalja.

Ako neko van ovoga osvoji odlicje-sjajno...ali treba biti realan i zapitati se iskreno da li su vaterpolisti,spanovicka i strelci favoriti za postolje?Mislim da nisu,sudeci po rezultatima u prethodne dve godine.

Pozitivna i negativna iznenadjenja su uvek moguca!!

mickey rudinsky

pre 2 godine

Uvek se ocekivala neka "berba" medalja od streljastva a oni pak znali da podbace kad je najvaznije. I jedna medalja bez obzira na sjaj - uspeh!

Ostalo mi od ratova

pre 2 godine

Tri medalje realno. Novak, ali samo ako se bude borio kao lav. Neki od timova sa loptom, i jedna iz streljanja, tu smo dobri. Ups, streljastvo se to zove.

a sad OI

pre 2 godine

Sve sam go stručnjak za sport. Još jednom imamo 7.200.000 selektora, sportskih komentatora, analitičara... Osvojićemo 15 medalja, nećemo osvojiti ni jednu ... Za početak, kvalifikujte se na školsko takmičenje u nekom sportu, pa onda lagano.

Bocko

pre 2 godine

Ноле, Прекович, 3х3 , ж. одбоика-злато. Ватерполо, рвание-1-2, стрелци 1-2, джудо-1, Тиана, сребро и бронза. Женска кошарка има превелику конкуренциу, а Шпанович ие изгледа прешла зенит. Наравно, увек неко може позитивно, а неко негативно да изненади. Напред Србиа !

Sitni Sima

pre 2 godine

Amir Kolasinac i Dragana Tomasevic!!!
Imaju mnogo iskustva na SP Ep i OI, mada nikad medalja,pa ni finale dodushe. Ali sada je mozda vreme ? Hm...?

20

pre 2 godine

Oduvek najvece bacanje narodnog novca. Da li ce negde objaviti koliko ce kostati ekskurzija u Japan za 86 sportista? Jos ako, ne dao Bog, ko sta osvoji, dobije nacionalnu penziju. A mladi matematicari i programeri sto razvaljuju po svetu na takmicenjima, morace svoju penzijicu da zaradjuju najmanje 40 godina. Da se razumemo, nije to samo u Srbiji, da ne bude da pljujem samo svoje...

Realno

pre 2 godine

Đoković, Ivana Španović,Kukolj i Majdov u džudu Basket 3x3, Kosarkasice, Odbojka Vaterpolo, 1 ili dve u kajaku, Milica i Tijana Jovana Prekovic Strelci od 2-5 rvanje 2-3 (Gruzini) + iznenađenje
Znaci 20 medalja od cega barem 6 ili 7 zlatni

remax

pre 2 godine

Нека моја реална прогноза је 16 медаља.
Узимају све 4 екипе, а тенис, теквондо, стрељаштво, кајак, рвање, џудо, карате, атлетика и стонџа би требало да нам донесу још 12 медаља.
Прогноза по сјају је 7-5-4, што нас смешта на крају на солидно 16. место на табели.

Ante

pre 2 godine

@ D cim si ti stavio vaterpolo kao moguce zlato znaci da nemas pojma, evo ja kao Hrvat ti pisem da na osnovu rezultata u zadnjih par godina postoje bar 5 jacih reprezentacija: Spanjolci prvi favoriti, Madjari, Crnogorci i Srbi te Italija.

pojma nemam

pre 2 godine

Zelim uspeh Ivani, Djokovicu, odbojkasicama, vaterpolistima i svim drugim sportistima koji ce nas tamo predstavljati. Nazalost ne znam kako da se motivisem da gledam ove OI, kosarka je najuzbudljiviji turnir na smotri. Ne znam da li je ikada bila bez nas od sankcija, nekako mi jadno. Nema te medalje u tenisu, skoku u dalj, streljastvu, ping pongu, vitlanju diska, itd /uz duzno postovanje i tim takmicarima/ da se moze meriti s kosarkaskom. Tuga

Micko

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...

qw

pre 2 godine

Naravno, realnost je drugačija. Sabiraćemo 8. avgusta.
(Milutin, 17. jul 2021 21:44)

Pošto je BDP po glavi stanovnika, ajde da i medalje zbrajamo na milijun stanovnika.

Ante

pre 2 godine

@ D alo jesi ti uopce pratio vaterpolo, na cemu si ??? Ekipa koja jedva prodje Ruse na peterce nema sto traziti na OI sto se tice medalja, pojma nemas klinac

Dule

pre 2 godine

U svim sportovima konkurencija će biti slabija nego inače zbog korone.
Sigurnu medalju uzimaju košarkašice, odbojkašice, vaterpolisti, i vrlo verovatno još neko od strelaca i neko iz borilačke ekipe. Jedno 5 medalja uzimamo sa 80% verovatnoće.

Iako svi Novaku proriču zlato, čini mi se da su zaboravili da je on već dolazio na OI i ranije, pa onda, isto kao i Ana, odustajao. Nije iskjučeno da se i ovde krije neka finta, OI ipak nisu mnogo interesantna stvar za tenisere. A i već su počeli komentari da je smešno igrati tenis na OI ove godine, kad su skoro svi top igrači poodustajali.

:D

pre 2 godine

@ D cim si ti stavio vaterpolo kao moguce zlato znaci da nemas pojma, evo ja kao Hrvat ti pisem da na osnovu rezultata u zadnjih par godina postoje bar 5 jacih reprezentacija: Spanjolci prvi favoriti, Madjari, Crnogorci i Srbi te Italija.
(Ante, 17. jul 2021 23:11)

Ne ti imaš pojma. Pogledaj redoslijed, nikakvo čudo da svi osvoje zlato, a najmanje šanse ima Perković koja je do prije 2-3 godine bila nepobjediva.

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato

Protiv bolesnika bolesnih

pre 2 godine

@nemas pojma Kakav si ti paćenik, ne možeš da živiš bez mržnje prema Srbima, napaćeni katoliku. Srbija je neuporedivo jača od rvacke u vaterpolu i to je dokazala 2016 osvajanjem zlata na olimpijadi u Riju, osvajanjem brojnih evropskih medalja i nekoliko svetskih, i u poslednjih 15 godina samo 3 puta nismo osvojili svetski kup u vaterpolu! A vi, hahahah šta ste vi osvojili??!! Osvojili ste kurac, ništa u poređenju sa Srbima, tako da zavidni i zlonamerno-srbomrzački bolesniku možeš samo da plačeš i mrziš jer je Srbija iznad rvacke u vaterpolu(povremeno vas ima), kao i u tenisu(ne postojite), odbojci(ne postojite), košarci(ne postojite, postolje), atletici, taekvondu itd. itd......! Hahahaahhaa tako da raspadni se od muke, mržnje i zavisti nečoveku!

:D

pre 2 godine

Susjedi probajte nadmašiti ovo.
Največi favoriti za medalju su: 

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato.

U jedrenju dvije medalje bi mogle osvanuti oko vrata braće Fantela i Tončija Stipanovića.
U karateu imamo Ivana Kvesića i njemu predviđaju zlato. Bio je svjetski prvak (2018.), europski prvak (2019.), Ima kvalitetu barem za bilo koju medalju.
Streljaši, čak 4 medalje u streljaštvu. Kamo sreće, ali da će baš svi osvojiti teško (Pejčić, Gorša, Glasnović i Maričić) Neka osvoje dvije puna kapa.
No, ja prognoziram minimalno 8 medalja, bez obzira na boju.

no1e

pre 2 godine

5 zlatnih - tenis, tekvondo, basket, vaterpolo, odbojkašice. Još 5-6 srebrnih i bronzanih od ostalih, verovatno atletika i streljaštvo.

Ostalo mi od ratova

pre 2 godine

Tri medalje realno. Novak, ali samo ako se bude borio kao lav. Neki od timova sa loptom, i jedna iz streljanja, tu smo dobri. Ups, streljastvo se to zove.

no1e

pre 2 godine

5 zlatnih - tenis, tekvondo, basket, vaterpolo, odbojkašice. Još 5-6 srebrnih i bronzanih od ostalih, verovatno atletika i streljaštvo.

Ne vracaj se

pre 2 godine

:D Stvarno nas ne interesuju vase medalje,tacnije nista nas ne interesuje u vezi vas.Mozete ziveti u zlatu ili u bedi,svejedno nam je.Daleko vam lepa kuca.

Micko

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...

bojan

pre 2 godine

(:D, 17. jul 2021 15:37)

Evo kao Srbin slažem se sa tobom. To sam napisao nedavno pa sam dobio mnogo negativnih komentara.
U streljaštvu verovali ili ne Hrvatska može čak do 6 medalja. Pejčićka i Gorša mogu po dve medalje. Među prvih 5 su obe discipline i čak im predviđaju minimum dvije. Mnogi ne znaju da je od ove godine pištolj i vazdušna puška prvi put mix. Znači pejčić i Gorša po meni sigurno zlato. U Srbiji realno da mix pištolj Zorana i Mikec donesu medalju.
Imate dve u veslanju, atletika jednu, dzudo jedna svetska prvakinja, tekvondo, gimnastika, rvanje, vaterpolo, jedrenje, braća Metkić, trap glasnović. Po meni 12 medalja ćete uzeti sigurno, možda i više.
E sad mi. Realno đoković, basketaši, preković karate i vaterpolisti. Ostali vrlo upitni. Odbojkašice u četvrtfinalu na kinu, sad ili Italiju. Jako teško. Rvanje Nemeš treći favorit, Bogdanović četvrti favorit i to su nam šanse za medalju. Španović ne može blizu 7m,nema ni finala možda. Pre će ona boksera medalju ako je žreb pomazi.
Ja ne mogu verovati kako smo kajak srozali. Trebali smo po talentu tri medalje nalupati i da je savez dobro vođen. Nema srebrnih sa prošlih OI jer je savez izmislio neke nacionalne duele. Nema k200 gde smo trebali medalju. Katastrofa.
Streljački savez isto totalna nebriga. Dzudisti van forme. Nisu ni među 10 favorita. Veslanje je bila realna bronza. Ali 10 dana bez treninga. Mislim da nema ni finala.
Lupajte minuse koliko hoćete ali je ovo realnost
Puno sreće našim sportistima

20

pre 2 godine

Oduvek najvece bacanje narodnog novca. Da li ce negde objaviti koliko ce kostati ekskurzija u Japan za 86 sportista? Jos ako, ne dao Bog, ko sta osvoji, dobije nacionalnu penziju. A mladi matematicari i programeri sto razvaljuju po svetu na takmicenjima, morace svoju penzijicu da zaradjuju najmanje 40 godina. Da se razumemo, nije to samo u Srbiji, da ne bude da pljujem samo svoje...

Dule

pre 2 godine

U svim sportovima konkurencija će biti slabija nego inače zbog korone.
Sigurnu medalju uzimaju košarkašice, odbojkašice, vaterpolisti, i vrlo verovatno još neko od strelaca i neko iz borilačke ekipe. Jedno 5 medalja uzimamo sa 80% verovatnoće.

Iako svi Novaku proriču zlato, čini mi se da su zaboravili da je on već dolazio na OI i ranije, pa onda, isto kao i Ana, odustajao. Nije iskjučeno da se i ovde krije neka finta, OI ipak nisu mnogo interesantna stvar za tenisere. A i već su počeli komentari da je smešno igrati tenis na OI ove godine, kad su skoro svi top igrači poodustajali.

Realno

pre 2 godine

Đoković, Ivana Španović,Kukolj i Majdov u džudu Basket 3x3, Kosarkasice, Odbojka Vaterpolo, 1 ili dve u kajaku, Milica i Tijana Jovana Prekovic Strelci od 2-5 rvanje 2-3 (Gruzini) + iznenađenje
Znaci 20 medalja od cega barem 6 ili 7 zlatni

pojma nemam

pre 2 godine

Zelim uspeh Ivani, Djokovicu, odbojkasicama, vaterpolistima i svim drugim sportistima koji ce nas tamo predstavljati. Nazalost ne znam kako da se motivisem da gledam ove OI, kosarka je najuzbudljiviji turnir na smotri. Ne znam da li je ikada bila bez nas od sankcija, nekako mi jadno. Nema te medalje u tenisu, skoku u dalj, streljastvu, ping pongu, vitlanju diska, itd /uz duzno postovanje i tim takmicarima/ da se moze meriti s kosarkaskom. Tuga

remax

pre 2 godine

Нека моја реална прогноза је 16 медаља.
Узимају све 4 екипе, а тенис, теквондо, стрељаштво, кајак, рвање, џудо, карате, атлетика и стонџа би требало да нам донесу још 12 медаља.
Прогноза по сјају је 7-5-4, што нас смешта на крају на солидно 16. место на табели.

sasa

pre 2 godine

2, 3 medalje realno. Lose se kod nas radi. Sramota sto nema kosarkasa i sa obzirom na uspehe sto nemamo zenske basket ekipe. Rukomet bolje da ne spominjem. Indvidualni sportovi sve se izvlacimo na suvi talenat a ne rad klubova. Gomilu sportova nikad predstavnika ni nemamo (biciklizam, penjajne, gimnastika nula kao da ne postoje). Na plivanju moze jedan vrhunski plivac doneti 3,4 medalje..... kad pomislim na zimske sportove i koliko tek tamo nista ne ulazemo a pojedine africke zemlje i zemlje oceanije osvajaju medalje dodje mi da placem.

bookmaker

pre 2 godine

favoriti za zlato su novak, jovana *karate i basketaši, dok su vaterpolisti drugi favoriti iza madjara.. to su negde 4 realne medalje koje će teško izmaći

pored njih, tijana je 4.favorit, milica 6. i realno je da taekwondo opet donese bar jednu medalju obzirom da se dele 4 za svaku kategoriju (dve bronze).. u rvanju stevan micic ima jako lepe sanse kao 3.favorit, i mate nemeš je tu vrlo blizu medalje.. džudo ima dosta predstavnika ali nažalost bez favorita.. kukolj i majdov su van forme, od ovog drugog se mozda moze očekivati borba za postolje..

vasić i mačković su drugi favoriti u dvojcu bez kormilara i realna je medalja ukoliko zdravstveni bilten nije narušen.. strelci su slabiji nego ikad.. osim zorane koja je 4.favorit po kladionicama, ostali nemaju šanse.. takodje ivana u skoku gotovo da nema čemu da se nada, jer ima tek 14.rezultat ove sezone

odbojkašice su 5.favoriti ali svakako imaju svoju šansu ako izbegnu u 1-4 finalu usa i kinu.. košarkašice će teško ponoviti uspeh, ali obzirom da je australija značajno oslabljena, nije nemoguće da opet budu tu negde.. bitno je izbeći ameriku do polufinala

realna procena 7-9 medalja, minimum 5, maximum 10

zlato - novak, jovana, basket, vaterpolo
srebro - micic, vasic-mackovic
bronza - odbojkasice, tijana, arunovic

Sitni Sima

pre 2 godine

Amir Kolasinac i Dragana Tomasevic!!!
Imaju mnogo iskustva na SP Ep i OI, mada nikad medalja,pa ni finale dodushe. Ali sada je mozda vreme ? Hm...?

:D

pre 2 godine

@ D cim si ti stavio vaterpolo kao moguce zlato znaci da nemas pojma, evo ja kao Hrvat ti pisem da na osnovu rezultata u zadnjih par godina postoje bar 5 jacih reprezentacija: Spanjolci prvi favoriti, Madjari, Crnogorci i Srbi te Italija.
(Ante, 17. jul 2021 23:11)

Ne ti imaš pojma. Pogledaj redoslijed, nikakvo čudo da svi osvoje zlato, a najmanje šanse ima Perković koja je do prije 2-3 godine bila nepobjediva.

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato

qw

pre 2 godine

Naravno, realnost je drugačija. Sabiraćemo 8. avgusta.
(Milutin, 17. jul 2021 21:44)

Pošto je BDP po glavi stanovnika, ajde da i medalje zbrajamo na milijun stanovnika.

Samo je kosarka sport

pre 2 godine

Ovde sam od dva Genijalca procitao 6 medalja za Hrvate u streljastvu I slatko se nasmejao
Sada Malo ozbiljnosti
Nase medalja
Novak, odbojkasice, vaterpolisti, basket, karate, spanovic,rvanje,tekvondo I to je to

Hrvatske medalje
Perkovic, jedrenje, glasnovic, veslanje, vaterpolo, tenis dubl

Da I mi I oni ostavimo price za Malu decu, trenira I ostalih 204 zemalja

Ante

pre 2 godine

@ D cim si ti stavio vaterpolo kao moguce zlato znaci da nemas pojma, evo ja kao Hrvat ti pisem da na osnovu rezultata u zadnjih par godina postoje bar 5 jacih reprezentacija: Spanjolci prvi favoriti, Madjari, Crnogorci i Srbi te Italija.

panter pudlica

pre 2 godine

Đoković
Vaterpolisti
Basketaši
Španovićka
Odbojkašice
Košarkašice
Bogdanovićka
Rvači
Veslači

Od njih se najviše očekuje.

Najrealnije je 5-6 medalja. Sve više od toga je premija. Srećno svima.

Atletika bato.

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...
(Micko, 17. jul 2021 16:06

Misliš u Srbiji?

Понос Србије

pre 2 godine

Не сумњам у жељу и посвећеност наших спортиста.Срећно,даме и господо српски олимпијци.

lola

pre 2 godine

medalje za Srbiju :
basketasi
rvači
vaterpolisti
kosarkasice
karatiskinja
tekvondo
odbojkasice
Novak
i streljastvo
svako ko iznenadi super.
srećno svima nije bitno zlato srebro bronza

a sad OI

pre 2 godine

Sve sam go stručnjak za sport. Još jednom imamo 7.200.000 selektora, sportskih komentatora, analitičara... Osvojićemo 15 medalja, nećemo osvojiti ni jednu ... Za početak, kvalifikujte se na školsko takmičenje u nekom sportu, pa onda lagano.

Ante

pre 2 godine

@ D alo jesi ti uopce pratio vaterpolo, na cemu si ??? Ekipa koja jedva prodje Ruse na peterce nema sto traziti na OI sto se tice medalja, pojma nemas klinac

Milan

pre 2 godine

Medalje:
Basket,Djokovic,borilacki sportovi dve medalje,odbojka.

Ne diskutujem koja je medalja,bitno je da je medalja.

Ako neko van ovoga osvoji odlicje-sjajno...ali treba biti realan i zapitati se iskreno da li su vaterpolisti,spanovicka i strelci favoriti za postolje?Mislim da nisu,sudeci po rezultatima u prethodne dve godine.

Pozitivna i negativna iznenadjenja su uvek moguca!!

Milutin

pre 2 godine

Susjedi probajte nadmašiti ovo.
Največi favoriti za medalju su:

1.Braća Sinković moguče zlato.
2.Tin Srbić moguče zlato
3.Pavić-Mektić moguče zlato
4.Vaterpolo moguće zlato
5.Sandra Perković moguče zlato.

U jedrenju dvije medalje bi mogle osvanuti oko vrata braće Fantela i Tončija Stipanovića.
U karateu imamo Ivana Kvesića i njemu predviđaju zlato. Bio je svjetski prvak (2018.), europski prvak (2019.), Ima kvalitetu barem za bilo koju medalju.
Streljaši, čak 4 medalje u streljaštvu. Kamo sreće, ali da će baš svi osvojiti teško (Pejčić, Gorša, Glasnović i Maričić) Neka osvoje dvije puna kapa.
No, ja prognoziram minimalno 8 medalja, bez obzira na boju.
(:D, 17. jul 2021 15:37)

Pa možemo vrlo lako to da nadmašimo prognoziranjem. Evo, ja prognoziram 20 zlata za Srbiju.

Naravno, realnost je drugačija. Sabiraćemo 8. avgusta.

objektivan

pre 2 godine

Đoković
Vaterpolisti
Odbojkašice
Basket 3x3
Rvači (bar 1 medalju)
Veslači (bar 1 medalju)
Mandić ili Bogdanović
Španović
Mislim da je ovo realno, a mogli bi da naprave iznenađenje:
Strelci (bar 1 medalju)
Košarkašice
Voleo bih da me košarkašice demantuju, ali biće teško dva puta uzastopno savladati Španiju, iz druge grupe nam u četvrtfinalu dolaze Francuska, Belgija,USA ili Australija, čini mi se sve jače od nas, posebno ako ne igra Sonja.

Bocko

pre 2 godine

Ноле, Прекович, 3х3 , ж. одбоика-злато. Ватерполо, рвание-1-2, стрелци 1-2, джудо-1, Тиана, сребро и бронза. Женска кошарка има превелику конкуренциу, а Шпанович ие изгледа прешла зенит. Наравно, увек неко може позитивно, а неко негативно да изненади. Напред Србиа !

Iks

pre 2 godine

Sta znaci klasican sistem eliminacija? Srecno nasim sportistima. 
(anica velickovic, 17. jul 2021 14:58)

Znači da će Nole, onako klasično kako smo navikli, da eliminiše sve protivnike zaključno sa finalom

bananica

pre 2 godine

Sta znaci klasican sistem eliminacija? Srecno nasim sportistima.
(anica velickovic, 17. jul 2021 14:58)

Ko izgubi, ide kući. Bolji prolazi dalje.

el komadante

pre 2 godine

Kako se mi ladno bačamo sa ovim zlatima i medaljama kao da niko nije svijestan koliko je zapravo tesko osvojiti na OI bilo koju a ne zlatnu medalju.
Sto se tice nasih sportista, volio bih da iznenadi neko na koga niko ne tipuje.. tipa stonoteniseri ili neko od plivaca. Od ovih ostalih se nadam najboljem pa sta nam Bog da. Samo jedna losa partija, serija, minut, sekunda, moze da prelomi i nemoj te im vrsiti pritisak.. Sjetite se proslih OI pred pocerak, Novak bio zlatan i to prvi, sigurni, zacementirani pa jbga, niko od njega samog ne bi volio vise da je osvoji ali samo jaki u glavi i borba do samog kraja do zadnje sekunde i zadnje kapi znoja! Srecno SRPSKI vitezovi!

hulk

pre 2 godine

Kao i obicno, mi smo preterano samouvereni. Gledam neki dan Buluta i basketase. Obecavaju zlato, 100% sigurni da su najbolji. Komentatori ovde spominju 5+ medalja kao siguricu... Polako ljudi i drugi treniraju i imaju ambicije. Sto bi ona zenska u Moj rodjak sa sela rekla Dragcetu " Moj Dragce, da ti znas kako momci j...."

Višekruna

pre 2 godine

Ljudi, ne znam za vas, ali ja imam 27 godina i i dalje imam ogromno poštovanje, a čak se i ponekad naježim kada neko kaže ili mu pored imena piše da je olimpijac, pogotovo olimpijski šampion. Naročito kada je individualni sportista, no nema izuzetaka. To je poenta sporta i definicija pravog sportiste. Nema dalje. Nikada neću razumeti one kojima se pruži šansa da odu na OI pa makar i po x-ti put, a oni bez valjanog razloga to odbiju. Ne mislim ni na koga direktno ovde, pričam generalno.

todos

pre 2 godine

Zapamtio sam katastrofalni učinak strelaca u Brazilu. Bilo je veliko razočaranje s obzirom da su u prethodnom periodu imali odlične rezultate. U Japanu bar dve medalje od njih bilo koje boje. Očekujem iznenađenje od bacača kugle. Osam medalja bi bila puna kapa.

Милош

pre 2 godine

Ја верујем да сви могу узети медаљу, надам се да и они верују, иначе не треба ни да иду. У сваком случају успех је и одлазак, многи добри спортисти не иду.

miki

pre 2 godine

Tradicionalno smo slabi u atletici koja donosi mislim najvise medalja uz plivanje. U atletici i plivanju se podele stotinu medalja a mi ako na nekoj Olimpijadi od toliko medalja uzmemo jednu... Ako cemo da se nadmecemo sa drugima u broju medalja treba da popravimo atletiku i plivanje i uzmemo sto vise od ovih stotinu medalja.

vrg

pre 2 godine

Srećno Novače, sad ili nikada!
(Nemanja, 17. jul 2021 15:15)

srecno novace, sad ili za tri godine.

ako je fed na vimbldonu sa 38 godina mogao da ima mec loptu, moze i novak sa 37 da uzme olimpijske, koje se igraju u dva seta.

naravno, navijamo da uspe sada.

H2H

pre 2 godine

Odbojkašice se nemaju koga plašiti na OI,svetske i evropske prvakinje, pa ko bi njih volio u 1/4. Mislim da njih, realno, samo zlato zanima, jer sve ostalo već imaju. Srećno odbojkašicama, kao i svim našim sportistima, imamo za koga da navijamo.

Bjelokosti

pre 2 godine

Baš sam htio napisati da vam je muška košarka sigurno finale, kad ono vas tamo nema? Ej, Jokič, Bogdanović, Bjelica i gomila odličnih košarkaša... Šteta, košarka je svakako najgledaniji sport na Olimpijadi...
(Micko, 17. jul 2021 16:06)

Jeste ali mi cemo bar ucestvovati u zenskoj konkurenciji i muskom basketu 3 na 3 . Dakle, kosarka jos zivi u Srbiji.

Milan

pre 2 godine

Đoković, Ivana Španović,Kukolj i Majdov u džudu Basket 3x3, Kosarkasice, Odbojka Vaterpolo, 1 ili dve u kajaku, Milica i Tijana Jovana Prekovic Strelci od 2-5 rvanje 2-3 (Gruzini) + iznenađenje
Znaci 20 medalja od cega barem 6 ili 7 zlatni
(Realno, 17. jul 2021 17:52)

Pa nisu ovo balkanske i mediteranske igre...kakvih crnih 20 medalja...ja bih prvi to voleo,ali konkurencija(osim u tenisu) je na maksimalnom nivou..
Malo realnosti nije na odmet,inace biste se mogli tesko razocarati.

Mimi

pre 2 godine

Novak, odbojkašice neka kalkulišu da u 1/4 finalu izbegnu Kinu i SAD, 3x3,sigurno zlato i puna kapa.Vaterpolisti,strelci,nešto od borilačkih sportova,košarkašice kojima je najteže čini se da prođu 1/4.Predviđam 5-8 medalja

miki

pre 2 godine

mnogi racunaju da ce Ivana Spanovoc uzeti medalju. Mislim da se dosta toga promenilo od Ria do sada, sada kada skace oko 6:80 a pred Rio je skakala lagano 7:05. Nije u toj formi iz vise razloga. Tesko da ce tu doci medalja. Nazalost.

mickey rudinsky

pre 2 godine

Uvek se ocekivala neka "berba" medalja od streljastva a oni pak znali da podbace kad je najvaznije. I jedna medalja bez obzira na sjaj - uspeh!

....

pre 2 godine

Ljudi, ne znam za vas, ali ja imam 27 godina i i dalje imam ogromno poštovanje, a čak se i ponekad naježim kada neko kaže ili mu pored imena piše da je olimpijac, pogotovo olimpijski šampion. Naročito kada je individualni sportista, no nema izuzetaka. To je poenta sporta i definicija pravog sportiste. Nema dalje. Nikada neću razumeti one kojima se pruži šansa da odu na OI pa makar i po x-ti put, a oni bez valjanog razloga to odbiju. Ne mislim ni na koga direktno ovde, pričam generalno.
(Višekruna, 17. jul 2021 17:59)


Prezimenjak, u potpunosti se slažem sa tobom. To je vrhunac svakog sportiste, odlazak na OI, da ne govorim o medaljama.

judo

pre 2 godine

Zasto ljudi ovde pisu da su Kukolj i Majdov u slaboj formi? Kukolj je pre samo mesec dana uzeo srebro na SP, a Majdov je jedan od favorita + Ana Obradovic je bila bronzana na tom istom SP

Protiv bolesnika bolesnih

pre 2 godine

@nemas pojma Kakav si ti paćenik, ne možeš da živiš bez mržnje prema Srbima, napaćeni katoliku. Srbija je neuporedivo jača od rvacke u vaterpolu i to je dokazala 2016 osvajanjem zlata na olimpijadi u Riju, osvajanjem brojnih evropskih medalja i nekoliko svetskih, i u poslednjih 15 godina samo 3 puta nismo osvojili svetski kup u vaterpolu! A vi, hahahah šta ste vi osvojili??!! Osvojili ste kurac, ništa u poređenju sa Srbima, tako da zavidni i zlonamerno-srbomrzački bolesniku možeš samo da plačeš i mrziš jer je Srbija iznad rvacke u vaterpolu(povremeno vas ima), kao i u tenisu(ne postojite), odbojci(ne postojite), košarci(ne postojite, postolje), atletici, taekvondu itd. itd......! Hahahaahhaa tako da raspadni se od muke, mržnje i zavisti nečoveku!