Nova vest
Tenis

Sreda, 29.03.2023.

09:06

Beker odlaže povratak na Vimbldon

Boris Beker, trostruki šampion Vimbldona, poručio je da se neće na leto vratiti u ulogu stručnog konsultanta na grend slemu u Londonu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Beker odlaže povratak na Vimbldon
Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Barem ne ove sezone, ali je ostavio mogućnost da se to dogodi u budućnosti.

Nemac je prošle godine osam meseci proveo u zatvoru u Engleskoj pošto nije mogao da plati dugove u visini od 2,5 miliona funti.

Beker je po izlasku iz zatvora deportovan iz Velike Britanije i trenutno živi u rodnoj Nemačkoj.

"Nedostaje mi London, to je moj omiljeni grad. Dugo sam živeo tamo. Nedostajaće mi i Vimbldon ove godine. Moram da napravim neku pauzu pre nego se vratim tamo", rekao je Beker za Jutarnji program ITV-a.

Još jednom se osvrnuo na dane u zatvoru Hanterkomb.

"Poznati ste, svi znaju ko ste, a to može da bude protiv vas. Srećom, dopala im se moja ličnost. Ono što uvek imate je taj karakter. To je vaša valuta u tim situacijama. Ako pomisle da imate novca, u problemu ste, ali meni to nije bilo problematično", zaključio je Beker, koji je u januaru komentarisao za Eurosport dešavanja na Australijan openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

11 h

U fokusu

Vidi sve