Nova vest
Tenis

Utorak, 01.11.2022.

08:20

Teniski svet reagovao na prebijanje 14-godišnje teniserke u Beogradu

Veliki broj pripadnika teniskog sveta reagovao je na porodično nasilje kineskog državljanina na teniskim terenim na Banjici.

Izvor:

Autor:

Teniski svet reagovao na prebijanje 14-godišnje teniserke u Beogradu
Foto: Profimedia

Državljanin te zemlje V. L. (50) priveden je u Beogradu nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom vrši fizičko naselje nad 14-godišnjom ćerkom.

Na video zapisu se prvo vidi kako je najpre udara nogom, a zatim i šamara rukom. Nastavio je da je šutira dok devojčica nepomično leži na šljaci.

"Užasan primer fizičkog zlostavljanja roditelja u juniorskom tenisu. ITF na vama je da se bavite ovim kroz bilo koje upravno telo ono potpada", napisala je Džudi Mari, teniski trener i majka Endija i Džejmija Marija.

Ni teniseri i teniserke nisu ostali nemi na ovu situaciju.

"Ovo je ludo! Najgore od svega što kvo nije jedini slučaj u našem sportu. Ljudi ispoljavaju svoje frustracije nad sportistima. Dosta! Podrška za devojku, slomljeno mi je srce", napisala je Paola Badosa, a njen sunarodnik Fernando Verdsko je emotikonima iskazao osećanja.

Stan Vavrika je ove vesti okarakterisao kao "užasne", dok Huan Monako nije birao reči.

"Moj Bože, kakvo smeće od oca."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve