Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 31.10.2022.

09:25

Đoković ne mrda – tri promene u Top 10

Asocijacija profesionalnih tenisera (ATP) objavila je najnoviju rang-listu, a u Top 10 došlo je do tri promene.

Izvor: MT

Autor: MT

Đoković ne mrda – tri promene u Top 10
Foto: Profimedia

Danil Medvedev imao je odličnu sedmicu u Beču, gde je osvojio titulu, pa je od Kaspera Ruda preuzeo treće mesto, iza Karlosa Alkarasa i Rafaela Nadala.

Feliks Ože-Aljasim je trijumfovao u Bazelu, što mu je pored plasmana na Završni masters, donelo i napredak, pa je od ovog ponedeljka osmi, umesto Andreja Rubljova.

Takođe, Tejlor Fric je ispao iz Top 10, a na njegovu poziciju, došao je Hubert Hurkač.

Naš Novak Đoković ostao je sedmi na list isa 4.320 bodova i ima samo 40 manje od Saše Zvereva, koji se zbog povrede neće vraćati na teren ove sezone.

Srbija u Top 100, u koji se posle duže vremena vratio Dominik Tim, ima petoricu tenisera.

Miomir Kecmanović, koji takođe nastupa u Bersiju, trenutno je 29, Filip Krajinović, koji je završio sezonu, zauzima 53. mesto, Laslo Đere je napredovao za tri mesta i 72. je, dok je Dušan Lajović pao za dva mesta i sada je 89. na listi.

Grafika SofaScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

16 h

U fokusu

Vidi sve