Nova vest
Tenis

Četvrtak, 18.08.2022.

08:00

Tim i Venus Vilijams dobili pozivnice za US Open

Dominik Tim i Venus Vilijams nalaze se na listi dobitnika specijalnih pozivnica za učešće na US Openu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tim i Venus Vilijams dobili pozivnice za US Open
Foto: Profimedia

Organizatori grend slema u Njujorku objavili su spisak teniseri i teniserki koji mogu da računaju na vajld karte za turnir na Kvinsu koji počinje 29. avgusta.

Dominik Tim je imao jaku kandidaturu za jednu od njih s obzirom da je pre dve godine osvojio za sada svoju jednu grend slem titulu.

Kako je 228. na svetskoj listi, na turnir ne bi mogao bez kvalifikacija, ali je ovako preskočio taj neprijatan deo i biće u glavnom žrebu.

Što se tiče Venus Vilijams, ona je pre dva meseca proslavila 42. rođendan i tek je 412. na WTA listi.

Dva puta je osvajala turnir, još 2000. i 2001. godine, ali sada će imati priliku da igra uz svoju sestru Serenu koja je nedavno najavila da će se uskoro oprostiti od profesionalnog tenisa.

Kod tenisera, pozivnice su dobili i Amerikanci Sem Kveri, Emilio Nova, Džej Džej Vulf, Ben Šelton i Lerner Tien, te Francuzi Igo Amber i Australijanac Rinki Hiđikata.

Što se tiče teniserki, osim Venus Vilijams, pozivnice imaju i Sofija Kenin, Koko Vandevej, Elizabet Mandlik, Pejton Sterns, Elena JU, Džejmi Forlis i Harmoni Tan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d