Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.04.2022.

18:35

Đoković: Telo se ne ponaša kao pre 10 godina

Novak Đoković je posle plasmana u polufinale Srbija opena rekao da mu je drago što u subotu neće igrati protiv još jednog sunarodnika.

Izvor: SS

Autor: SS

Đoković: Telo se ne ponaša kao pre 10 godina
Foto: Starsrport/Serbia Open

Prvi reket sveta je ovog popodneva bio bolji od Miomira Kecmanovića u tri seta (4:6, 6:3, 6:3), baš kao što je u sredu posle više od tri sata eliminisao Lasla Đerea.

"Vrlo sličan scenario onom u sinoćnjem meču, set i brejk sam zaostajao. Jedan ili dva poena su odlučili. Miomir je bio izjednačen, kao što je juče Đere bio. Opet na mišiće i možda na iskustvo. Zahvalnost publici, bili ste ponovo izvanredni", rekao je Đoković neposredno posle meča.

U sredu je Novak izgledao veoma umorno na terenu, pogotovo posle više od tri sata tenisa, a u četvrtak je izgledao mnogo bolje, iako je ponovo morao da igra tri seta.

"Nikad bolje, nikad svežije, nikad čvršće, nikad snažnije... Samo jako!", ponovio je Novak reči od srede, pa nastavio:

"Telo se ne ponaša kao pre 10 godina, ali uz Božju pomoć i pomoć celog tima uspeo sam da se oporavim. Mnogo sam se bolje osećao na terenu danas nego juče. Radujem se slobodnom danu sutra i polufinalu u subotu".

Protivnik će mu biti pobednik meča koji sledi između Karena Hačanova i Tijaga Monteira.

"Zadovoljan sam što u polufinalu neću igrati protiv srpskog igrača, to će biti lepo za promenu. Čudan je osećaj deliti teren sa sunarodnicima. Publika je bila sjajna u oba meča i retke su situacije kada mogu da igram kod kuće, kada mogu da iskusim ovu atmosferu i zato se radujem sledećem meču", zaključio je Novak Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve