Nova vest
Tenis

Nedelja, 13.03.2022.

11:08

Osaka u suzama nakon vređanja sa tribina: Tražila mikrofon od sudije VIDEO

Japanska teniserka Naomi Osaka završila je u suzama tokom meča na Indijan Velsu nakon što joj je neko od prisutnih na tribinama dobacivao.

Izvor:

Autor:

Osaka u suzama nakon vređanja sa tribina: Tražila mikrofon od sudije VIDEO
Foto: Profimedia

Osaka je poražena u prvom kolu od Veronike Kudermetove 6:0, 6:4, a dobar deo krivice snosi detalj sa početka meča koji ju je izbacio iz takta.

Navodno se čulo: "Naomi, ti si s*anje." Osaka je tražila od sudije da nešto uradi i dobila objašnjenje da to nije moguće jer se ne zna ko je dobacio.

Ona je nastavila meč, ali su se ubrzo suze našle na njenom licu, pa je zatražila od sudije da se putem mikrofona obrati prisutnima uz obećanje da neće psovati. Zauzvrat je dobila obećanje da će biti pronađen onaj koji je uznemirava ukoliko se incident ponovi.

Naomi je priliku da se obrati publici dobila nakon meča nakon čega se samo zahvalila i istakla da nije očekivala to od publike u Indijan Velsu, kao i da pogledaju na Internetu da su kroz isti tretman na tom turniru prošle sestre Vilijams.

Osaka je još i pre ovog incidenta javno govorila o svojim problemima sa depresijom, a zasigurno da joj ovo neće pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

20 h

U fokusu

Vidi sve