Nova vest
Tenis

Utorak, 25.01.2022.

14:55

Međedović u drugom kolu turnira u Monastiru

Srpski teniser Hamad Međedović pobedio je Nemca Oskara Morainga sa 6:2, 1:6, 6:4, u prvom kolu turnira iz M15 serije u gradu Monastiru, u Tunisu.

Izvor: B92

Autor:B92

Međedović u drugom kolu turnira u Monastiru
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Meč je trajao dva časa i 15 minuta, a presudio je treći gem odlučujućeg seta, kada je 18-godišnji Novopazarac i 670. teniser sveta oduzeo servis za 60 mesta slabije rangiranom protivniku.

Međedović je osmi nosilac, a za plasman u četvrtfinale boriće se sa 1040. na ATP listi Italijanom Andreom Gverjerijem, koji na turniru učestvuje na osnovu zaštićenog renkinga.

On je na startu takmičenja u singlu u dva seta, 6:1, 7:6(6), za dva časa i dva minuta savladao sunarodnika i 875. igrača planete Alesandra Ingaraoa.

Hamad Međedović i njegov partner u dublu Ali Habib iz Velike Britanije kasnije će kao dobitnici specijalne pozivnice organizatora igrati protiv četvrtih nosilaca Francuza Iga Blanšea i Roberta Strombaksa iz Nemačke.

Na prethodnom turniru iz iste kategorije u Monastiru, Međedović je prošle sedmice u prvom kolu singla poražen sa 6:2, 6:4 od osmog favorita i kasnijeg osvajača, Arolda Majoa iz Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d