Nova vest
Tenis

Subota, 08.01.2022.

15:15

"Ako ovo rade Novaku, šta tek mogu vama"

Britanski politički aktivista Najdžel Faraž stao je na stranu Novaka Đokovića.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia

Kako je prenseo "Ekspres", Faraž, koji je bivši predsednik Bregzit partije, rekao je da je u kontaktu sa porodicom Novaka Đokovića oko tekuće australijske sage.

Novak čeka ishod žalbe na otkazivanje vize, sudska odluka se očekuje u ponedeljak. Faraž je objasnio o čemu je razgovarao sa porodicom Đoković.

"Razgovaram sa porodicom Đoković, oni su jasni u tome da je Tenis Australija, u skladu da zakonima države Viktorija, dopustio Novaku da dođe u Australiju jer je imao dokaz da je bio pozitivan na PCR test u proteklih šest meseci. Onda su ga uhapsili, uzeli telefon i novčanik", kaže Faraž.

On je zamerio australijskim političarima da nisu bilo jasni.

"Kada je Ministarka unutrašnjih poslova rekla da je Novak slobodan da ode, nije bila direktna. Ako mu ne uspe žalba, suočiće se automatski sa trogodišnjom zabranom dobijanja vize, tako da mora da ostane zatvoren do saslučanja u ponedeljak. Ako to mogu da urade najboljem teniseru sveta, zamislite tek šta mogu vama", poručio je Faraž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve