Nova vest
Tenis

Četvrtak, 06.01.2022.

22:15

Hrvatski pisac o Đokoviću: Zaslužio je nogu u gu*icu

Hrvatski pisac Ante Tomić je u kolumni za "Jutarnji list" napao Novaka Đokovića.

Izvor:

Autor:

Hrvatski pisac o Đokoviću: Zaslužio je nogu u gu*icu
Foto: Profimedia

Poznati Hrvat je u najnovijoj kolumni kritikovao najboljeg tenisera sveta.

Posle novinara i voditelja Aleksandra Stankovića, još jedan poznati Hrvat bio je oštar prema Đokoviću.

Nakon navođenja razloga zašto je Novak trebalo da se vakciniše na vreme, usledila je još žešća kritika.

"On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti vrata. Na kraju je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajući šta ga je snašlo", piše Tomić.

Za kraj, rekao je da je Đoković ovo zaslužio.

"Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo da svedočimo njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u g***u Novak Đoković pošteno zaslužio".

Sve pratimo i dalje u LIVE BLOGU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve