Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 03.01.2022.

16:30

Cicipas: Prvi put se suočavam sa nečim takvim

Grčki teniser Stefanos Cicipas zaigrao je prvi put u singlu nakon operacije lakta nedavno.

Izvor: MT

Autor: MT

Cicipas: Prvi put se suočavam sa nečim takvim
Tanjug/AP Photo/Rick Rycroft

On je izgubio od Argentinca Dijega Švarcmana posle tri seta – 6:7, 6:3, 6:3.

"Ne znam kakvi su mi planovi. Nisam siguran. Voleo bih da igram, ali ne znam kako ću da se osećam sutra. Ovo je bila jedna od mojih najvećih briga. Ako igram danas, kako ću se oporaviti za sutra. Moj cilj je da se 100 odsto oporavim. Uradio sam dosta stvari da ga zaštitim koliko god je moguće i budem na 100 odsto. Fokusiran sam na svoje zdravlje", rekao je Cicipas i dodao:

"Ako slušam savete lekara, mislim da ću biti spreman za Australijan open. Pre operacije, doktor je sumnjao u to da li je dobra ideja igrati ovde. Oporavak je prošao mnogo bolje nego što sam očekivao. Dođao je u Dubai, bio je iznenađen kada me je video skoro na 100 odsto. Ne znam zašto, pretpostavljam da je to zbog gena, DNK."

U suštini, trebalo bi da bude spreman za Melburn.

"Koliko dana imamo do tada? Dve nedelje? Mislim da je to dovoljno. Nikada ranije nisam bio u takvoj situaciji, pa ne znam. Prvi put se suočavam sa nečim ovakvim", zaključio je Grk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve