Nova vest
Tenis

Subota, 04.12.2021.

18:40

Medvedev "predvideo" poraz Srbije: To se i dogodilo

Ruski teniser Danil Medvedev govorio je na konferenciji za medije nakon plasmana njegove selekcije u finale Dejvis kupa.

Izvor: MT

Autor: MT

Medvedev
Foto: Profimedia

Rival u meču za trofej biće im Hrvatska, koja je sa 2-1 eliminisala Srbiju i tako sprečila novi duel Danila sa Novakom Đokovićem.

"Igrati protiv Novaka je uvek specijalno. Ali ovo je timsko takmičenje. Novak je pobedio juče, ali oni nisu u finalu. To Dejvis kup čini posebnim", rekao je Medvedev.

Osvrnuo se i na duel Hrvatske i Srbije.

"Borna Gojo, gledao sam juče, odradio je sjajan posao i doneo poen svom timu. Bio je autsajder, veliki autasjder... Nakon toga se znalo da će Novak pobediti, ali i da mu protiv najboljeg dubla na svetu neće biti lako. To se i dogodilo", istakao je Medvedev i dodao:

"Želim da kažem da je Hrvatska zaslužila svoje mesto u finalu. Pripremam se za Čilića. Kao i za svaki turnir. Da li volim da igram protiv Novaka? Da. Da li je posebno? Jeste. Ali ja se pripremam za Marina i to će biti super šou sutra."

Hrvatska će se boriti za svoju drugu titulu, baš kao i Rusija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve