Nova vest
Tenis

Subota, 04.12.2021.

16:40

Selektor Hrvatske posle pobede nad Srbijom: Super osećaj

Selektor teniske reprezentacije Hrvatske Vedran Martić rekao je da se nada da će njegova ekipa, posle pobede nad Srbijom, slaviti i u finalu Dejvis kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Selektor Hrvatske posle pobede nad Srbijom: Super osećaj
Foto: Profimedia

"Osećaj je super. U svaki meč ulazimo s istim očekivanjima, da ćemo pobediti. Do sada nam je to polazilo za rukom, nadamo se da će tako biti i u finalu", rekao je Martić, prenosi agencija Hina.

Teniseri Hrvatske pobedili su juče u Madridu selekciju Srbije sa 2:1 i plasirali se u finale Dejvis kupa, a protivnik u borbi za zlato biće im Rusija.

Martić, koji je preuzeo reprezentaciju Hrvatske početkom prošle godine, i dalje ima maksimalan učinak, bez ijednog poraza.

Veliki doprinos tim rezultatima dao je i Borna Gojo, a Martić je naveo da se nada da će trenutno 279. teniser sveta takve rezultate uskoro imati i na Turu.

"Borna je ove sezone imao malo problema s leđima, menjao je trenere... Ali, ja se nadam da će i na Turu uskoro imati slične rezultate. Kvalitetom to zaslužuje, a time i bolji plasman na rang-listi", rekao je Martić.

Pobedom protiv Srbije, odnosno plasmanom u finale, hrvatski teniseri su osigurali direktan plasman na zavšnicu Dejvis kupa 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve