Nova vest
Tenis

Četvrtak, 25.11.2021.

12:00

"Ne sumnjajte u Federera – ono što kaže, tako je"

Rodžer Federer bi ipak mogao da zaigra na Vimbldonu naredne godine.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia

Iako je Švajcarac nedavno u intervju dnevniku "Le Matan" rekao da je to pod velikim znakom pitanja, njegov trener Ivan Ljubačić je ipak veći optimista.

U izjavi za "Rete Uno Sport", nekada treći igrač sveta je rekao da ipak postoji nada da Federer zaigra na omiljenom turniru.

"Uverevam vas da ne bi trebalo da sumnjate u Federerovu iskrenost i otvorenost. Ono što kaže, tako je, nepotrebno je čitati između linija. On kaže onako kako jeste, ponekad izabere da izbegne da javno otkrije neki detalj, dok u drugim situacijama, kao što je ova, situaciju opisuje savršeno", kaže Ljubičić.

Hrvatski stručnjak naglašava da oporavak ide po planu.

"Trenutno, Rodžer je u fazi rehabilitacije. Kao što je i sam rekao, u januaru ćemo početi fizičke pripreme, dok ćemo na tenis malo pričekati. Povratak na ATP Tur je tako daleko da ne možemo da odredimo datum. Postoji izvesna nada da ga vidimo na Vimbldonu, ali rano je da bi se previše pričalo o tome. Mislim da ćemo u maju imati jasniju predstavu svega", zaključio je Ljubičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve