Nova vest
Tenis

Subota, 20.11.2021.

18:25

Federer hvali Đokovića: Neverovatno, gledaću ga večeras – pobediće

Rodžer Federer, švajcarski teniser, rekao je da će Novak Đoković pobediti Aleksandra Zvereva.

Izvor: SN

Autor: SN

Federer hvali Đokovića: Neverovatno, gledaću ga večeras – pobediće
Foto: Profimedia

Rodžer Federer je za Skajsport govorio o brojnim teniskim temama i dotakli su se završnog ATP Mastersa u Torinu.

Federer kaže da će gledati večerašnji duel između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva i otkrio da misli da će srpski teniser pobediti

"Novak Đoković je favorit u Torinu, neverovatno je šta je uspeo da uradi ove godine i ne samo ove već u poslednjih deset godina. On ima neverovatnu strast za tenisom. Gledaću meč večeras i mislim da će Đoković pobediti. Na Olmipijskim igrama je bio preterano agresivan, ali sada je sve na mestu. Zna šta želi i kako da to dobije. Pazite se Zvereva, on je opasan, pun je samopouzdanja i ima sjajan servis. Biće to odličan meč i biće uživanje gledati dvojice sjajnih igrača jedan protiv drugog. Đoković ima sjajnu karijeru i sada u Torinu mu ide veoma dobro, a znate i sami da smo i mi odigrali neke sjajne mečeve. Zverev će iamti problem sa Novakom, ali ovo je ATP Finale...", rekao je Federer.

Male su šanse da će igrati na Vimbldonu:

"Moja želja je da ponovo igram tenis na vrhunskom nivou, ali idemo korak po korak, ne želim da žurim. Ponovo hodam, počeću uskoro i da vozim i sve ovo ide jako teško, pa ćemo videti da li ću igrati na Vimbldonu sledeće godine. Za sada sam srećan u ulozi oca i cenim to što ću uskoro opet početi da vozim, a nadam se da ću uskoro i početi da igram. Što se tiče budućnosti možda ću biti komentator kao Ljubičić", rekao je Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve