Nova vest
Tenis

Subota, 20.11.2021.

11:05

Kineskinja je živa? "Pojaviće se uskoro u javnosti" FOTO

Bivša kineska teniserka Peng Šuai je "kod kuće i uskoro će se pojaviti u javnosti", preneli su tamošnji mediji

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međunarodna zajednica je sve zabrinutija o tome gde se igračica nalazi.

Pozivajući se na sopstvene "izvore", novinarka Hu Siđin je tvitovala da je Peng "ostala kod kuće poslednjih dana jer nije želela da se uznemirava".

"Ona će se uskoro pojaviti u javnosti i učestvovati u nekim aktivnostima", napisala je Hu u objavi koju prate slike teniserke koje su, navodno, nastale sinoć, na kojima, je okružena plišanim životinjama, poželela "srećan vikend".

To su prve fotografije tenisrke od kada je zabrinutost zbog njenog nestanka počela da raste prije više od dvije sedmice, iako je nemoguće utvrditi kada i gde su fotografije snimljene.

Bivša prva teniserka sviea u dublu nestala je od kada je 2. novembra optužila bivšeg potpredsednika Vlade Kine i moćnog političara Gaoli Džanga da ju je seksualno zlostavljao.

I WTA i ATP su istakli da je bezbednost teniserke trenutno prioritet i da je "od vitalnog značaja" da postoji direktan kontakt sa njom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve