Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 01.11.2021.

08:17

Cicipasova poruka Đokoviću i Medvedevu: Sebični su

Grčki teniser Stefanos Cicipas poslao je poruku Novaku Đokoviću i Danilu Medvedevu.

Izvor: MS

Autor: MS

Cicipasova poruka Đokoviću i Medvedevu: Sebični su
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Svetski broj tri je, pred start Mastersa u Parizu, izjavio da su najbolji igrači planete, u trenutku dok su ispred njega Srbin i Rus, izjavio da su sebični i da on želi da bude takav.

Takve navode objasnio je velikom željom Novaka i Danila za trofejima.

"Imam još dva turnira do kraja i pokušaću da dam sve od sebe na terenu, da budem sebičniji i sa ubilačkim instiktom. Moraš tako. Pogledajte najbolje igrače na svetu, jako su sebični i žele sve za sebe, pa ću morati i ja tako", rekao je Cicipas.

Gledajući ovu sezonu Đoković i Medvedev su osvojili skoro sve značajne turnire, među kojima su sva četiri Grend slema, od kojih samo na US Openu Novak nije uspeo da podigne trofej, baš zbog pobede Rusa u finalu.

"Danil je usavršio svoju igru. Njegov stil ne može mnogo tenisera da se drži. Zovemo ga 'Hobotnica', to je sa razlogom. U stanju je da vrati loptice koje ne može mnogo ljudi. Odlična mu je ova sezona. Videli smo sve na US Openu... Jedan je od najtežih igrača na Turu i ja mogu da učim od njega", zaključio je.

Sva trojica tenisera su slobodna u prvom kolu Mastersa u Parizu i čekaju rivale za drugo.

Đoković boljeg iz duela Fučovič – Fonjini, Medvedev između Ivaške i Ramosa, a Cicipas između Herisa i De Minora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve