Nova vest
Tenis

Petak, 22.10.2021.

08:35

Mari: Tenis je posao u kom se gleda samo rezultat

Endi Mari je nezadovoljan svojom igrom u osmini finala turnira u Antverpenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Mari: Tenis je posao u kom se gleda samo rezultat
Foto: Profimedia

Britanac je poražen od Dijega Švarcmana, 6:4, 7:6 (6), pa će Argentinac za plasman u polufinale igrati sa Brendanom Nakašimom.

"Nisam doneo mnogo dobrih odluka u drugom setu koji sam odigrao baš jadno. Mentalno, bio sam jako slab i tako sam delovao na terenu", rekao je Mari.

On će naredne nedelje igrati u Beču, a očekuje se da će se takmičiti i u Stokholmu. Postoje izgledi da se pojavi i na Mastersu u Parizu koji je između dva takmičenja.

"U ponedeljak će biti donete odluke o specijalnim pozivnicama za Pariz, tako da bih mogao da igram kvalifikacije tamo", dodao je Endi.

On je rekao da mu je želja da u narednom periodu do kraja sezone ostvari što je moguće više pobeda.

"Sport je posao u kojem je glavni rezultat. Igrao dobro ili loše nema veze ako gubiš mečeve. Moraš da pobeđuješ. To mi je želja na poslednjih par turnira. To su jaka takmičenja i nema garancija da će biti rezultata, ali ja svakako želim da ostvarim što je moguće više pobeda", zaključio je Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve