Nova vest
Tenis

Utorak, 12.10.2021.

11:38

"Vakcinacija neće biti obavezna na Australijan Openu"

Bivša treća teniserka sveta u dublu Kejsi Delakva izjavila je da vakcinacija neće biti obavezna za nastup na Australijan Openu.

Izvor:

Autor:

EPA/LUKAS COCH

Delakva je zadužena za kontakt Australijan opena sa VTA turom u vezi koronavirusa, te njena izjava nosi izvesnu težinu.

"Vakcine neće biti obavezne. Mogu da kažem da će u Australiju moći da dođu i vakcinisani i nevakcinisani teniseri, ali će imati različite uslove boravka", izjavila je 36-godišnja Delakva.

Nije objasnila u čemu će tačno biti ta razlika, ali na osnovu nekih prethodnih vesti iz Melburna može se zaključiti da će nevakcinisani teniseri morati u striktniji karantin.

"Svi će imati priliku da igraju. Naravno, uslovi boravka po dolasku neće biti isti za vakcinisane i nevakcinisane tenisere. Zato je moja poruka svima, vakcinišite se što pre", dodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

4 h

U fokusu

Vidi sve