Nova vest
Tenis

Sreda, 04.08.2021.

17:35

"Iznenađen sam da Nadal deli savete Đokoviću"

Pol Meknami, bivši direktor Australijan opena, smatra da je krajnje neobično to što je Rafa Nadal kritikovao ponašanje Novaka Đokovića.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia

Nadal ove nedelje igra na Siti openu u Vašingtonu, u noći između srede i četvrtka ukrstiće reket sa Amerikancem Džekom Sokom.

Španac se po dolasku u Vašington osvrnuo na učešće Novaka Đokovića u Tokiju gde je posebno pričao o lomljenju reketa i bacanju istog na tribine.

Međutim, Meknami smatra da to nije bilo u redu od strane Nadala.

"Iznenađen sam da se Rafa uopšte upustio da odgovari i komentariše po tom pitanju. To nije po opštem kodu ponašanja među sportistima. Svi znamo da ste uvek na korak i sami od toga da padnete", kaže Meknami.

Australijanac kaže da je on "stara škola" i da ne razume često današnje igrače.

"Divim se Rafi, tako da me ovo baš zbunjuje. Krajnje je neobično, baš sam se iznenadio. Jedan veliki igrač da deli savete kolegi velikanu? To prvi vesti, ali nije idealno. Da se razumemo, divim se Rafinom ratničkom duhu. Kralj je šljake, podloge koju volim. Ipak, iznenađen sam da jedan igrač priča o ponašanju drugog. Zovite me starom školom, ali tako je", zaključio je Meknami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d