Nova vest
Tenis

Sreda, 23.06.2021.

13:30

"Đoković ne bi želeo Kirjosa na startu Vimbldona"

Nekadašnji prvi teniser sveta Džon Njukomb smatra da Novaku Đokoviću kao rival u prvom kolu Vimbldona nikako ne bi odgovarao Nik Kirjos.

Izvor: MT

Autor: MT

EPA/LARRY W. SMITH

Kontroverzni Australijanac u London stiže bez mečeva na travi, međutim, Njukomb ističe da će upravo on biti "mina" za mnoge nosioce.

Kirjos je trebalo da učestvuje u Štutgartu i Kvinsu, turnirima od kojih je odustao.

"Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona. Gledajte, biće mnogo vrhunskih igrača koji neće želeti da vide Nika u svom delu žreba. Biće ga veoma teško pobediti", rekao je Njukomb.

Njukomb kaže da je za Kirjosa opasnost ako bi ga u prvoj rundi iscrpeo neki solidan igrač i oduzeo mu energiju za drugo kolo i eventualni duel sa top teniserom.

"Ako ima jedan težak meč, možda će imati problema sa pripremom za naredni. Pretpostavljam da e vrhunski teniseri nadaju da će Kirjosu na startu pasti neki solidan igrač koji će vraćati sve i tako ga frustrirati", dodao je on.

Žreb za Vimbldon je u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d