Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 21.06.2021.

14:30

"Rafa, Bog ti je dao da snažno udaraš lopticu i malo slabije koleno"

Stric Rafaela Nadala i njegov bivši trener Toni Nadal prokomentarisao je dešavanja u završnici Rolan Garosa i poraz "kralja šljake" od Novaka Đokovića.

Izvor: SS

Autor: SS

EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Srpski teniser je u polufinalu savladao ljutog rivala, a potom u finalu preokrenuo od 0:2 do 3:2 protiv Stefanosa Cicipasa.

Došao je do 19. Grend Slem titule i, budući da Nadal neće igrati na Vimbldonu, mogao bi već u Londonu da se izjednači na vrhu trke sa najviše GS trofeja.

"Protiv Đokovića, Rafael je imao neuspeha više nego što je morao i moraće da prihvati te poraze", izjavio je Toni Nadal.

Potom je nastavio i zvučalo je kao da je svestan da će ga Đoković prestići po broju Grend Slemova.

"Nekada je to bio Đoković, nekad Federer, a nekad povrede. Rekao bih mu kada bi se žalio 'Rafa, Bog ti je dao mogućnost da udaraš lopticu jako dobro i snažno i dao ti je malo slabije koleno. Život nas je tretirao mnogo bolje nego što smo očekivali i što zaslužujemo. Zašto bismo se onda žalili?", naveo je Toni i nije precizirao na pitanje kada bi Rafa Nadal mogao u penziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve