Nova vest
Tenis

Petak, 14.05.2021.

21:45

Međedović u polufinalu ITF turnira u Prijedoru

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se u polufinale ITF turnira u Prijedoru, koji se igra na šljaci za nagradni fond od 15.000 dolara.

Izvor: B92

Autor:B92

Međedović u polufinalu ITF turnira u Prijedoru
Foto: StarSport

Međedović (17) je u četvrtfinalu vodio protiv Gergelja Madarasa sa 4:1 u prvom setu, posle čega je taj mađarski tenišer predao meč.

Novopazarac, koji je 697. na ATP listi, ranije tokom dana je u osmini finala u dva seta (6:0, 6:3) dobio Aleksandra Tomasa iz Austrije.

Međedović će sutra u polufinalu igrati protiv 335. tenisera sveta i drugog nosioca Nermana Fatića iz Bosne i Hercegovine, koji je posle preokreta savladao 568. sa ATP liste Brazilca Mateuša Pućinelija De Almeidu sa 2:1 u setovima (2:6, 6:4, 6:4).

U drugom polufinalu snage će odmeriti treći favorit Denis Jevsejev iz Kazahstana i šesti nosilac Aldin Šetkić iz Bosne i Hercegovine.

Hamad Međedović će u paru sa zemljakom Markom Tepavcem u subotu igrati i četvrtfinale dubla, a protivnici su im treći nosioci Pućineli De Almeida i Žoao Lukaš Reiš Da Silva iz Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve