Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 03.05.2021.

18:13

Novak: Rolan Garos mi je najbitniji

Novak Đoković je u izjavu za medije rekao da se nada da će mu dobra energija, koju je dobio prilikom posete piramidama u Visokom, značiti za nastavak sezone.

Izvor: MT

Autor: MT

Novak: Rolan Garos mi je najbitniji
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u poseti tom Arheološkom parku, kao i Sarajevu.

On je odlučio da preskoči turnir u Madridu, te će pre Rolan Garosa nastupiti u Rimu i Beogradu.

Inače, Otvoreno prvenstvo Francuske je osvojio jednom, 2016. godine.

"Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći da beležim dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo na Rolan Garosu koji mi je najbitniji", rekao je Đoković.

Tamošnje novinare je zanimalo da li bi Novak mogao uskoro tamo da kupi vikendicu.

"Sada sam rado čest gost ovde i trudim se da širim dobru reč i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovde se rado vraćam sa širokim osmehom", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d