Nova vest
Tenis

Utorak, 20.04.2021.

18:55

Kecmanović: Igračima je dosta više

Srpski teniser Miomir Kecmanović kaže da mu je drago što je prošao u naredno kolo Srbija opena.

Izvor: MT

Autor: MT

Kecmanović: Igračima je dosta više
Srdjan Stevanovic/Starsport

On je sa 2-0 u setovima savladao Fakunda Banjisa iz Argentine na startu turnira u Beogradu.

"Sigurno je da nisam odigrao najbolje što mogu, ali uspeo sam da se izborim i na kraju da na borbu pobedim. Ne možeš stalno da igraš dobro i drago mi je da sam uspeo da prevaziđem ovo danas", rekao je Kecmanović.

Uslovi su specifični. Kako provodiš vreme, šta te pogađa?

"Sigurno da je bezveze da je igračima dosta više, da su zatvoreni iz nedelje u nedelju. Svi traže da se to promeni. Nije lako, ceo dan na terenu, pa u sobi. Trudim se da se družim s nekim, filmove da gledam. Samo nešto da se dešava. Imali smo i u Australiji kada nismo po par dana izlazili iz soba. Trudim se da radim nešto kako bih što bezbolnije prošao kroz ovo."

Naredni protivnik je Holanđanin Artur Rinderkneš, koji je izbacio Huana Londera.

"Nisam igrao s njim, ni da ga viđam puno. Sigurno da zna da igra čim je došao do ovde. Visok je, dobro servira. Videću ako ima da se pogleda neki njegov meč. Daću sve od sebe."

Da li prati ostale naše?

"Gledao sam Filipa juče i Daču i ostale naše. Viktor, Nikola… Dobro svi igraju, neki nisu imali sreće, uglavnom, imamo dosta dobrih igrača. Drago mi je da imamo turnir, da mladi imaju prilike da igraju."

Hamad Međedović važi za jednog od najtalentovanijih srpskih igrača. Šta misli o njemu?

"Ne znam, nisam imao priliku da treniram s njim, niti sam gledao. Napravio je dve dobre pobede prošle nedelje. Dobro igra, ako bude davao sve od sebe, ako bude išao onako kako treba, sigurno je da će imati dobru karijeru", istakao je Kecmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve