Nova vest
Tenis

Nedelja, 18.04.2021.

15:25

Krajinovićeva "pretnja" Novaku: Imaš sreće

Srpski teniser Filip Krajinović imao je zanimljivu poruku za Novaka Đokovića.

Izvor: MS

Autor: MS

Krajinovićeva
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Krajinović će igrati na Srbija openu u Beogradu protiv Italijana Travalje, u potpuno drugom delu žreba od Novaka Đokovića.

Filip je uz osmeh imao i poruku za Novaka Đokovića, istakavši da se izvukao što nisu u istom delu žreba.

"Svi znamo ko je Novak, srećan sam što imamo turnir u Beogradu gde svi možemo da igramo. Radujem se što i on igra ovaj turnir“, rekao je Krajinović.

Istakao je i da je imao pauzu, ali i da je sada motivisan da napravi dobre rezultate.

"Srećan sam što sam u Beogradu, retko je videti toliko naših igrača u jednom žrebu. Radujem se ovom turniru“.

On je ponovio da je ova sezona jako turbulentna.

"Turbulentna je sezona i rezultati. Srećan sam što igram u Beogradu. Nažalost neće biti publike koja je u velikoj prednosti , ali sam srećan što spavam u svom stanu. U Srbiji nisam igrao 10 godina, pa mi je čudno da mogu da spavam u krevetu. Radujem se što igram protiv Travalje, on je jak igrač, voli da igra na šljaci, rangiran je oko 60. na svetu, tako da će biti uzbudljiv i težak meč. Nadam se da ce vreme biti bolje, i nadam se da ću biti bolji“, izjavio je Krajinović.

Krajinović je naglasio da ovakvi turniri znače mladim igračima.

"Velika je prednost da imamo turnire. Na prethodnom Serbia Openu imao sam vajld kartu i sigurno da ovo znači mladim igračima poput Hamada Međedovića. Imaće Challenger, ATP, mogu da se pokažu, da vide smernice, čuju savete. Imaju puno da nauče i da igraju, to su prednosti turnira i veliko iskustvo za budućnost".

Nije siguran da će učestvovati na drugom ATP turniru planiranom u nedelji pre Roland Garrosa.,

"Još nisam pričao sa direktorom turnira, nisam siguran da ću igrati s obzirom na to da je to nedelja pred Roland Garros. S obzirom na to da je u Beogradu, postoji šansa, videću“ izjavio je dodajući da ga raduje to što imamo dva ATP turnira za tako kratko vreme u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve