Nova vest
Tenis

Četvrtak, 15.04.2021.

16:05

Đoković: Osećao sam se odvratno

Novak Đoković je u trećem kolu Masters turnira u Monte Karlu doživeo prvi poraz u 2021. godini.

Izvor: SS

Autor: SS

Đoković: Osećao sam se odvratno
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Bolji od njega je bio Britanac Danijel Evans u dva seta (6:4, 7:5) u meču u kom je najbolji teniser sveta napravio čak 45 neiznuđenih grešaka.

"Najpre da kažem da je on zaslužio pobedu. Igrao je s većim kvalitetom, a i bolji je bio u odlučujućim momentima. Iskreno govoreći ovo je bio jedan od mojih najgorih mečeva, bar koliko ja mogu da se setim, u poslednjih nekoliko godina. Osećao sam se odvratno na terenu, ukupno gledajući. Ništa nije funkcionisalo! To vam je jedan od 'onih dana'", započeo je Novak.

Potom je dodao:

"Prosto, bilo je ovo jedno očajno izdanje. Ne mogu nijednu jedinu pozitivnu stvar da izvučem iz ovog meča. Stvarno mi je ostao gorak osećaj kada sam na ovakav način napustio teren".

A što se tiče Britanca, imao je samo reči hvale.

"On je vrlo zanimljiv za gledanje, ali ne baš i za igranje. Nije 'odrastao' na šljaci, ali način na koji igra na toj podlozi sličnog je kvaliteta kao i na drugim. Danijel Evans je veoma dobar teniser, u to nema nikakve sumnje", istakao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d