Nova vest
Tenis

Četvrtak, 15.04.2021.

14:30

Krajinović propustio svoje šanse i ispao od branioca titule

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je u osmini finala Mastersa u Monte Karlu.

Izvor: B92

Autor:B92

Krajinović propustio svoje šanse i ispao od branioca titule
Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Poražen je od branioca titule Fabija Fonjinija sa 2-0 u setovima – 6:2, 7:6.

Meč je trajao 89 minuta.

Krajinović je odigrao veoma loš prvi set i izgubio ga sa 6:2. Dva puta ga brejkovao Italijan i Filip nije imao nikakav odgovor na dobru igru branioca titule u Monte Karlu.

Mnogo bolje zaigrao je u drugom setu i odmah došao do brejka za 2:0. U narednom gemu morao je da spašava četiri brejk lopte i to je i uspeo, pa je potvrdio brejk.

Bio je siguran na svom servisu, nije bilo drame i prilika za brejk, sve do devetog gema kada je servirao za izjednačenje. Odigrao je veoma loš gem, što je Fonjini iskoristio, napravio brejk i vratio se u set.

Drugi set otišao je u taj-brejk, koji je lako dobio Fonjini sa 7:1.

Italijan će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom duela Kasper Rud – Pablo Karenjo-Busta. Tok meča Fonjini – Krajinović mogli ste da pratite u LIVE BLOGU B92.net:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

2 h

U fokusu

Vidi sve