Nova vest
Tenis

Sreda, 14.04.2021.

19:06

Nadal: Nikada nisam bio u kontaktu sa Medvedevim

Rafael Nadal uspešno je startovao na Masters turniru u Monte Karlu pobedom nad Federikom Delbonisom.

Izvor: SS

Autor: SS

Nadal: Nikada nisam bio u kontaktu sa Medvedevim
EPA-EFE/ANDY RAIN

Pre toga je Španac bio u centru pažnje iz razloga što je Danil Medvedev testiran pozitivno na koronavirus, a samo dan ranije su njih dvojica zajedno trenirali.

Pojavila se mogućnost da bi i Nadal mogao da bude zaražen, ali je on bio spokojan.

"Kada sam saznao da je Danil pozitivno testiran, nisam brinuo za sebe, jer mu nikad nisam bio blizak. Mi smo samo vežbali i nikada nismo imali kontakt", rekao je Nadal.

"Kad se te stvari dogode, nisu dobre. Bilo mi ga je žao, ali to su stvari koje mogu da se dese. Uvek smo bili na distanci i samo sam mu na kraju zahvalio na sekundu", dodao je Španac.

Odgovarao je i na druga pitanja novinara, pa tako i da prokomentariše šta je to promenio u svojoj igri kako bi ostao dominantan na šljaci.

"Realnost je da su moji rezultati svake godine bili izuzetno dobri, pa bi bilo licemerno reći da nisam radio i popravio igru. Da, svoju igru sam prilagodio svom fizičkom stanju, godinama i načinu na koji danas razumem sport. Ima dana kada se vratim malo unazad, ali sada igram agresivnije sa promenama tempa i ritma. Mislim da se obrazac igre ne razlikuje mnogo, mada je možda način primene malo direktniji", objasnio je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve