Nova vest
Tenis

Petak, 02.04.2021.

14:20

Američka teniserka mora na operaciju

Polufinalistkinja Australijan opena 2019. godine, Amerikanka Danijel Kolins, moraće da se podvrgne operativnom zahvatu ginekološke prirode.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Američka teniserka mora na operaciju
Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Ona je na svom Instagramu objavila informaciju da već duže vreme ima problem sa takozvanom endometriozom i da je operacija jedino rešenje.

"Idem u ponedeljak na operaciju zbog endimetrioze. Ovo je problem koji mi zadaje probleme već neko vreme. Nažalost, utiče na kvalitet svakodnevnog života, uzrokuje mi probleme fizičke prirode i negativno utiče na moju sposobnost da se takmičim", kaže Kolinsova.

Ona je dodala i da joj je želja da se jednog dana ostvari kao majka, a problem sa ovom bolešću je što je ona uzrok neplodnosti u 30 do 40 odsto slučajeva.

"Želim da zasnujem porodicu jednog dana, to mi je najveća želja. Operacija je važna iz mnogo razloga. Veoma sam razočarana što zbog toga neću moći da igram na turniru u Čarlstonu. To mi je jedan od omiljenih turnira, ali nadam se da ću posle svega biti zdravija i jača neko ikada", zaključila je američka teniserka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve