Nova vest
Tenis

Četvrtak, 01.04.2021.

10:00

"Kad mi Đoković bude sredio više novca, dobiće 'hvala' od mene"

Kazahstanski teniser Aleksander Bublik je eliminisan u četvrtfinalu turnira u Majamiju, a posle poraza od Janika Sinera je prokomentarisao odnos ATP i PTPA.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: Profimedia

Naravno, PTPA je organizacija koju su osnovali Novak Đoković i Vasek Pospišil, a koji je baš u Majamiju imao sukob sa čelnikom ATP i tom prilikom je najavio tužbu.

Na tu temu se oglasio i Bublik koji je rekao da je na strani ATP, ali da će biti zahvalan Đokoviću, Pospišilu i PTPA ukoliko izbore više novca za igrače.

"Pogledao sam video na kom je Vasek Pospišil pokušao da tuži ATP ili uradi šta već... Ja nisam sa PTPA", rekao je Bublik i dodao:

"Uživam u uspesima koje beležim. Naravno, ako Đoković uspe da izdejstvuje više novca, reći ću mu 'hvala'. Ali, ja ne želim da se borim za to. Na kraju dana, ATP je taj koji nas hrani i ne želim da idem protiv njih jer ne vidim za šta Novak ili Vasek mogu da ih tuže".

Bublik je inače Rus, ali je upravo zbog novca i boljih uslova od 2016. godine prešao da nastupa pod zastavom Kazahstana.

I sam je ranije izjavljivao da bez novca ne bi ni igrao tenis, pa je jasno šta mu je na pameti kod ovakvih izjava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve