Nova vest
Tenis

Petak, 22.01.2021.

09:45

Barti bez maske krenula da kupi lubenicu, naletela "u zasedi" na novinara

Najbolja igračica sveta, Australijanka Ešli Barti, prekršila je pravilo o bezbednosti od koronavirusa jer je uhvaćena u prodavnici bez maske na licu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Barti bez maske krenula da kupi lubenicu, naletela
Foto: EPA-EFE/FRANCIS MALASIG

Bartijeva je taman završila trening na Melburn parku kada je rešila da svrati do supermarketa i kupi lubenicu.

Ono na šta nije računala je da će tamo naleteti na reportera "Skaj Njuza", koji ju je uhvatio kako kupuje bez maske, pa je požurio da to objavi na tviteru.

"Slučajno sam zaboravila da ponesem masku u supermarket u Melburnu. Izvinila sam se čim sam shvatila da sam pogrešila. Shvatam da svi moramo da činimo sve da naša zajednica bude bezbedna, biću bolja sledeći put", izjavila je Bartijeva.

Ona je izabrana protekle godine za najbolju mladu ličnost Australije. Proteklh deset meseci je bila kod kuće u Kvinslendu, gde su mere zaštite od koronavirusa bile relativno blage.

Ona će 29. i 30. januara učestvovati na egzibiciji "A Day at the Drive", gde će biti i Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominik Tim, Serena Vilijams, Simona Halep i Naomi Osaka, kao i Janik Siner.

"Jedva čekam prve mečeve. Mi u Australiji smo srećni što imamo grend slem, podrška ovdašnjih navijača znači mi mnogo. Uvek sam želela da ovde igram dobro. Razumem da će ova godina biti drugačija po mnogo čemu, ali nadam se da ću navijače učiniti ponosnim", izjavila je Ešli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve