"Preterali su – sada su tu i ništa im ne odgovara"

Crnogorska teniserka Danka Kovinić generalno je zadovoljna uslovima i boravkom u Melburnu pred Australijan open.

MTIzvor: B92
Podeli

Većina njenih koleginica i kolega se žali, ali njoj očigledno ne smetaju specifična pravila usled pandemije koronavirusa.

Ona je prvi trening odradila u sredu, nakon nekoliko dana provedenih u hotelu.

"Malo smo izgledale kao ‘pijane’ na treningu, kao da smo došle sa visinskih priprema. Bilo je neobično, ali važno je da smo počele", rekla je Danka Kovinić za "Vijesti".

Njoj jedini problem predstavlja nepostojanje većeg broja sprava za vežbanje, te malo čudna organizacija u pogledu treninga.

"U redu je da imaš svoje mišljenje, da kažeš šta ti nedostaje, ali mislim da su preterali sa objavama na društvenim mrežama, posebno kada je u pitanju hrana na koju se mnogi žale. Tačno je da hrana nije kakva bi trebalo da bude, ali svi imamo po 100 dolara dnevno, koje plaća organizator, da bismo mogli da naručimo ono šta želimo da jedemo. Ne znam zašto se neko žali, kada već dobija novac da jede šta hoće. Svi smo jedva čekali da dođemo, da počnu turniri i sada kada smo tu - ne odgovara im", rekla je ona i dodala:

"Zaista su uložili nenormalne napore da se sve ovo ostvari, počev od toga da organizuju 17 čarter letova da dođemo svi u Australiju, a u avionima je od oko 300 mesta bilo samo 60-ak putnika. Sve su mere preuzete da se turnir održi."

Kovinićeva je 77. na WTA listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.