Nova vest
Tenis

Utorak, 19.01.2021.

08:35

"Đoković je pogrešio – zašto se obratio Tajliju?"

Jedan od najboljih dubl igrača svih vremena, Australijanac Tod Vudbridž, smatra da je potez Novaka Đokovića da pošalje poruku Kregu Tajliju bio pogrešan.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: EPA-EFE/MORGAN SETTE

Vudbridž, koji je poslednjih godina u Melburnu jedan od stručnih komentatora i voditelja programa tokom turnira, kaže da je moralo biti i drugih načina da se skrene pažnja na probleme tenisera.

"Vidite o čemu se radi, zdravstvena situacija određuje šta se ovde dešava. Mislim da potez da se obrati Kregu nije bio dobar. On nije mogao da donosi te odluke", rekao je Vudbridž.

Tajli je stao u odbranu prvog tenisera sveta i branioca trofeja na Melburn parku rekavši kako mu nije poslao pismo sa zahtevima, već sugestije.

U jednoj od tih sugestija stajalo je i da je bi organizatori trebalo da prebace određeni broj tenisera u privatne kuće koje imaju terene, kako bi mogli tamo nesmetano da treniraju. Vudbridž kaže da je to nemoguće.

"Morali bismo da se bacimo u potragu za mnogo teniskih terena u dvorištima kako bismo bili u stanju da ugostimo sve te igrače u Melburnu. Da se radilo samo o hrani i drugim stvarima, o tome bi se pobrinuli. Ako hoće više hrane, dobiće je. To nije problem. Znam da bi ljudi iz Tenis Australija učinili apsolutno sve da pomognu tim igračima", zaključio je Vudbridž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve