Nova vest
Tenis

Petak, 15.01.2021.

16:55

Novak u fokusu objektiva prvog dana u karantinu VIDEO

Novak Đoković i ostali učesnici Australijan opena, koji su stigli u Australiju u poslednjih 24 časa provode prvi dan u obaveznom dvonedeljnom karantinu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Novak u fokusu objektiva prvog dana u karantinu VIDEO
Foto: Profimedia

Pravila su stroga i igrači će morati striktno da ih poštuju kako ne bi bili kažnjeni za kršenje protokola i udaljeni sa prvog grend slema koji počinje 8. februara.

Novak Đoković je poput Rafaela Nadala i Dominika Tima smešten u Adelejdu i lokalni novinari su iskoristili priliku da snime Novaka kako gleda sa prozora svog hotelskog apartmana.

Bez obzira da li igra ili ne, Đoković je kao osmostruki šampion svakako prva zvezda turnira i konstantno je u fokusu medija.

Branilac trofeja je snimljen kako gleda kroz prozor prema ulici pripremajući sebi neki napitak.

Nema dileme da će Novaku, ali i svima ostalima, biti najteže u ove dve nedelje karantina. Kretanje im je ograničeno i mogu svega peti sati dnevno da koriste da treniraju pod specijalnim nadzorom.

Jasno je da će biti stalno pod prismotrom, tako da će biti veoma važno da se pridržavaju pravila koja je organizator odredio.

Inače, Novak, Rafa, Dominik, kao i Naomi Osaka, Ešli Barti i Simona Halep biće 29. i 30. januara učesnici egzibicije "A Day at the Drive".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve