Nova vest
Tenis

Sreda, 23.12.2020.

16:50

Podeljene prve specijalne pozivnice za Australijan open

Organizatori Australijan opena podelili su prve vajld karte za učešće na prvom grend slem turniru sezone.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Podeljene prve specijalne pozivnice za Australijan open
Photo by Julian Finney/Getty Images

Naravno, značajan broj pozivnica ide u ruke domaćih tenisera i teniserki, pa su čelnici turnira u Melburnu prve pozivnice dodelili Australijancima.

Tako će na turniru u Melburn parku igrati Darija Gavrilova, Mark Polmans, Krostofer O'Konel, Astra Šarma, Medison Ingls i Lizet Kabrera.

"Izuzetno sam uzbuđena što ću igrati na Australijan openu. Naporno se spremam i srećna sam što ću imati priliku da se takmičim, naročito zbog toga što će ovog puta biti publike. Nismo imali takve uslove prilično dugo. Stanovnici države Viktorija su imali teške trenutke tokom pandemije, tako da je Australijan open šanda da izađu i da budu uzbuđeni zbog povratka tenisa. Imaću dvostruko veću energiju zbog svega, nadam se i publika", rekla je Darija Gavrilova, nekada 20. trenutno 445. igračica na WTA listi.

Ona je 2016. i 2017. godine u Melburnu uspela da stigne do četvrtog kola što opravdava zašto je dobila pozivnicu da igra na narednom turniru.

Polmans je, trenutno 124. na svetu, dok je O'KOnel 120.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve