Nova vest
Tenis

Sreda, 02.12.2020.

16:53

"Ne bih mogla da živim kao Federer"

Švajcarska teniserka Belinda Benčić govorila je o planovima za narednu godinu i tom prilikom se dotakla Rodžera Federera.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Paul Kane/Getty Images

Ova 23-godišnja igračica namerava da učestvuje sledeće sezone na Olimpijskim igrama.

Kaže da ne bi imala ništa protiv ni kada bi učestvovala u miks dublu sa Rodžerom Federerom.

"Spremna sam, sada sve zavisi od Rodžera. Još uvek se ništa ne zna, sve je tako daleko, ali, pored Grend slemova, Olimpijske igre mi ostaju kao najveći cilj – u singlu, a možda i u miks dublu. Ako ostanemo zdravi, volela bih da igram sa Rodžerom", rekla je Benčićeva i dodala:

"To bi bilo dobro za mene. Rodžer je tako opušten, uvek sve drži pod kontrolom. To sam videla na Hopman kupu. Uvek stigne sa svima da se pozdravi."

Benčićeva ističe da još uvek uči kako da se nosi sa slavom i pritiskom.

"Lepo je kada ljudi žele nešto od tebe, a Rodžer je sa tim naučio da se nosi. Sa 23 godine (koliko ima ona sad prim. aut) to mu verovatno nije uspevalo. Ne bih mogla da živim kao on", istakla je ona.

Benčićeva je trenutno 12. teniserka na WTA listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d