Nova vest
Tenis

Utorak, 01.12.2020.

11:35

Austrijanac demantovao Đokovića: To što Novak govori je apsolutna besmislica

Austrijski teniser Jirgen Melcer, član Saveta ATP igrača, odgovorio je na nedavnu izjavu Novaka Đokovića.

Izvor: MT

Autor: MT

Austrijanac demantovao Đokovića: To što Novak govori je apsolutna besmislica
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Najbolji teniser sveta, koji je u avgustu osnovao nezavisnu Asocijaciju tenisera (PTPA), našao se na listi kandidata za izbore upravo u Savetu igrača, koji je napustio.

Đoković je prošle nedelje rekao da je to tačno, da su ga predložili igrači, ali i da je Savet doneo pravilo da jedan teniser ne sme biti član dva udruženja.

To, međutim, Melcer demantuje.

"Bili smo usko povezana grupa i pokušali smo sve to da vodimo kako treba sa menadžemntom ATP-a i članovima Odbora. PTPA je sasvim druga stvar. Đoković govori o tome da je sada preko noću donesen propis da niko iz PTPA ne sme da učestvuje u Savetu. To je potpuna besmislica", rekao je Melcer i dodao:

"Ovi statuti su tu još od 2006. A i logično je, ako postoje dva udruženja, jasno je da ne možete biti u oba, to je prosto zdravorazumski. Iznenađen sam što je Đoković sada toliko iznenađen. I to što misli da se sve preko noći urotilo protiv njega..."

Više o ovoj temi čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve