Nova vest
Tenis

Petak, 30.10.2020.

19:03

Đokoviću se ovo nikada nije desilo

Neverovatan poraz Novaka Đokovića.

Izvor: SN

Autor: SN

Đokoviću se ovo nikada nije desilo
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Najbolji svetski teniser Novak Đoković već je obezbedio 1. mesto na ATP listi do kraja godine i skratiće zaostatak za Rodžerom Federerom koji je rekorder po broju nedelja na prvoj poziciji.

Novak je u dobrom raspoloženju došao na meč četvrtinala ATP turnira u Beču, ali je Lorenco Sonega bio bolji sa 2-0 pobedio Novaka Đokovića.

Veliki uspeh i velika pobeda italijanskog tenisera, koji je na ovaj meč došao kao jedan od srećnih gubitnika iz kvalifikacija iliti "laki luzer".

Nikada ranije u svojoj karijeri, Novak Đoković nije gubio od "laki luzera", a igrao je 12 puta protiv njih. Ovo je ujedno i najubedljiviji poraz Novaka Đokovića u karijeri, osvojio je samo tri gema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

14 h

U fokusu

Vidi sve