Nova vest
Tenis

Petak, 30.10.2020.

08:31

Oglasio se Zverev i odgovorio na optužbe

Nemački teniser Aleksander Zverev oglasio se povodom optužbi na svoj račun.

Izvor: LN

Autor: LN

Oglasio se Zverev i odgovorio na optužbe
Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Prvi problem za Zvereva nastao je pre nekoliko dana kada je njegova bivša devojka Brenda Patea rekla da očekuje dete i da je poznati teniser otac.

Ona je tada za "Bild" navela da Saša jeste otac, ali da ona ni ne pomišlja na pomirenje, kao ni na dvojno starateljstvo.

"Poslednjih nekoliko dana je bilo veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. I pored toga što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Neću ništa osim toga da iznosim u javnost, to su moje privatne stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo u tom polju bez uključivanja medija", napisao je Zverev na Tviteru.

Drugi deo problema za 23-godišnjaka iz Hamburga odnosio se na drugu bivšu devojku, Olgu Šaripovu.

Šaripova je priznala da ju je Zverev navodno fizički zlostavljao.

"Zbog njenih neosnovanih optužbi sam veoma tužan. Mi se znamo još od kada smo bili deca i mnogo toga smo prošli zajedno. Žalim zato što je rekla to što je rekla, jer to jednostavno nije istina. Bili mso u vezi, ali se ona završila pre mnogo vremena. Zašto Olga sada priča o ovome ja stvarno ne znam. Nadam se da ćemo nas dvoje pronaći način da se jedno prema drugom ophodimo na razuman i učtiv način", dodao je 7. teniser planete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d