Nova vest
Tenis

Sreda, 26.08.2020.

12:10

Tim posle debakla od Krajinovića: Bilo je užasno

Dominik Tim, kao što je poznato, eliminisan je u drugom kolu Sinsinati Mastersa od našeg Filipa Krajinovića.

Izvor: MT

Autor: MT

Tim posle debakla od Krajinovića: Bilo je užasno
Starsport

Bio je to prvi zvanični meč austrijskog tenisera još od februara, a srpski igrač ga je deklasirao sa 6:2, 6:1.

Tim kaže da nije mogao ništa da učini na servisu Krajinovića.

"Bio je ovo užasan meč. Nisam igrao dobro, nisam imao ritam. Osećao sam se kao da nisam osvojio jedan jedini poen na riternu. Nije bilo lako vraćati Filipove servise. Nisam uspevao dobro da se namestim prilikom riterna", rekao je Tim i dodao:

"Problemi su bili i moji servis gemovi, zbog čega sam izgubio samopouzdanje. Pritisak je postajao sve veći i to je sve dovelo do strašnih brojki sa moje strane. Teško je shvatiti šta se to dogodilo, ali mislićemo o tome i u narednih nekoliko dana pronaći odgovore."

O US openu...

"Obično igram dobro ovde u Njujorku, ne računajući prošlu godinu. Nadam se da će ovog puta biti bolje. Pokušaću ovaj poraz da ostavim iza sebe. Uslovi su potpuno različiti u odnosu na Australiju. Loptice su drugačije, kao i teren.Vlažnost je velika, ali mislim da mogu da se nosim sa tim", istakao je Tim.

Što se tiče Krajinovića, on je u međuvremenu savladao i Mađara Martina Fučoviča, istovetnim rezultatom kao i Tima, a u četvrtfinalu će igrati sa Milošem Raonićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve