Đoković se priprema za "restart", US open i dalje "na čekanju" VIDEO

Novak Đoković se i dalje nalazi u Marbelji, gde se priprema za nastavak sezone.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Julian Finney/Getty Images
Photo by Julian Finney/Getty Images

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa treninga u njegovom "dvorištu" u Marbelji, na tvrdoj podlozi na kojoj se igraju turniri po SAD.

Snimak je na Instagramu objavila Ana Antić, ćerka našeg proslavljenog trenera Radomira Antić, a sparing partner mu je bio španski teniser i direktor turnira u Madridu Felisijano Lopes.

Novak i, posle niza sastanaka čelnih ljudi US opena i Teniske asocijacije profesionalaca (ATP), nije prelomio da li će putovati u "veliku jabuku".

Najboljeg igrača planete brine dvonedeljni karantin po povratku u Evropu iz Amerike, koji je trenutno obavezan, a koji bi umnogome poremetio nastavak sezone.

Pre nekoliko dana je predvodio najboljih 20 igrača na "tajnom sastanku", kada je saopšteno da će se svi povući sa US opena, ukoliko im se ne garantuje da će moći slobodno da se vrate u Evropu i nastupaju na Rolan Garosu.

Prema nezvaničnim informacijama igračima je saopšteno da neće morati pod obavezan karantin po povratku u Evropu, ali se zvanične odluke, što US opena što igrača kao što su Novak, i dalje čekaju.

Masters u Sinsinatiju, gde bi Đoković trebalo da nastupi, počinje 22. avgusta u Njujorku (a Novak bi trebalo da igra i u dublu), posle čega će početi Otvoreno prvenstvo SAD.