Nova vest
Tenis

Sreda, 15.07.2020.

12:05

Đoković naučio lekciju: Može slika, ali uz rastojanje

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, već nekoliko dana nalazi se u poseti Bosni i Hercegovini, a u sredu se zaputio na planinu Jahorinu.

Izvor: PT

Autor: PT

Đoković naučio lekciju: Može slika, ali uz rastojanje
Foto: YTSS/ Klix.ba

Đoković je odseo u hotelu na Trebeviću, a pri izlasku iz apartmana sačekala su ga navijači kako bi se slikali.

Novak, koji se oporavio od koronavirusa, naravno nije odbio da učini navijačima, ali je ovoga puta bio veoma oprezan, te je bio na rastojanju.

"Može slika, ali samo uz rastojanje", govorio je srpski teniser.

Đoković je protekla dva dana proveo u poseti Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca", a u sredu je odlučio posetiti i Jahorinu.

"Đoković je u 11:00 sati sa svojom pratnjom napustio hotel Pino Nature na Trebeviću i zaputio se prema Jahorini gde bi se trebalo da se sastane sa članom Predsedništva Bosne i Hercegovine – Miloradom Dodikom", prenosi portal "Klix.ba".

"U utorak je saopštena informacija i kako je Đoković dobio na poklon plac na Jahorini površine oko 400 kvadratnih metara, a on se nalazi na atraktivnoj lokaciji prekoputa polazne stanice gondola. Verovatno je i to jedan od razloga posjete Jahorini", dodaje ovaj portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve