"Đoković će igrati US Open, Nadal neće"

Džon Mekinro smatra da će srpski teniser Novak Đoković igrati na US Openu, ali da njegov španski kolega zato neće.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Clive Brunskill/Getty Images
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kako stvari stoje uskoro ćemo videti nastavak teniske sezone koja je okončana zbog koronavirusa i slede nam dva Grend Slema, u Francuskoj i SAD.

Novak Đoković i Rafael Nadal su već izrazili zabrinutost povodom organizacije turnira i njihovih striktnih mera zaštite, pa je svoje mišljenje dala i teniska ikona Džon Mekinro.

"Ja verujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Ronal Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i verujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prete. Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja verujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran", počinje priču Mekinro.

Objasnio je dalje Džon Mekinro.

"Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svestan da ga je tamo jako teško pobediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo videti kakvu će odluku doneti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par meseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.