Nova vest
Tenis

Utorak, 30.06.2020.

11:41

"Đokovića će više pamtiti po Adrija turu nego Grend slem titulama"

Dešavanja sa Adrija tura i dalje nastavljaju da izazivaju reakcije teniske javnosti.

Izvor: LN

Autor: LN

Default images

Sever Dron, nekadašnji član Dejvis kup reprezentacije Rumunije sa Janom Cirjakom i Ilijom Nastaseom, kritikovao je organizaciju turnira i Novaka Đokovića.

Sedamdesetšestogodišnji Rumun, nekadašnji trener Anrija Lekonta i Virdžijinije Ruzići, je uporedio Đokovićevu situaciju sa Marijom Šarapovom i njenim skandalom iz 2016.

Ruskinja je tada suspendovana od strane anti-doping agencije zbog korišćenja meldonijuma, zabranjene supstance.

"Nažalost, mislim da će Đoković ostati upamćen u istoriji tenisa zbog ove nesrećne situacije i da će to na njegov status uticati više nego što će osvojene Grend slem titule",
rekao je Dron za "DigiSport" i dodao:

"Koliko je sve ovo vredno na planetarnom nivou? Isto je kao sa Šarapovom kojoj su, nakon što je priznala da se dopingovala, krenuli da osporavaju titule. Šteta je zbog dece koja vide kako se 'spuštaju' njihovi heroji koje su stavljali na pijedestal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

152 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

7 h

U fokusu

Vidi sve