Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 22.06.2020.

22:15

"Pa nije niko umro – hvala Đokoviću, ja bih sve to ponovio"

Erik Pavin, vlasnik zadarskog restorana i hotela u kojem su se teniseri družili, rekao je da situacija nije strašna.

Izvor:

Autor:

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pre nego što je počeo turnir u Zadru, teniseri su posetili restoran u ovom gradu.

Taj restoran je ubrzo zatvoren, pošto je objavljeno da su teniseri pozitivni na virus Covid-19.

"Dogodilo se to da su organizatori odlučili da se dođe kod nas na večeru, i svi najbolji teniseri na svetu koji su bili u Zadru došli su na večeru, hteli su da peva moja grupa, došli su da uživaju. Svi smo pevali zajedno, zahvaljujem Đokoviću što je turnir doveo u Zadar, on se prvi digao i počeo pevati. Pa nije niko umro... Nismo znali o čemu se radi, da smo znali ne bi tako bilo... Ali sve bih ja to ponovio čim sve ovo stane, svi smo uživali, bilo je to jedno vrhunsko veče", rekao je Pavin u intervjuu za "Index".

Restoran su odmah zatvorili posle vesti da su teniseri zaraženi koronavirusom.

"Trenutno smo zatvoreni na 14 dana iako nam nitko to nije naredio. Zatvoreni smo da bismo zaštitili druge, sebe, svog unuka, porodicu, osoblje i goste. Jutros smo svi bili na testiranju, osoblje i cela porodica. Videćemo šta će se dogoditi, nadam se da će sve biti ok. Mislim da niko zbog nas nije dobio zarazu. Nismo mi glavni krivci, odradili smo svoj posao na nivou", dodao je Pavin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve