Nova vest
Tenis

Utorak, 16.06.2020.

09:30

"Beograde i Srbijo, volim vas" VIDEO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je još jednom podelio utiske o turniru Adrija tura u Beogradu.

Izvor: MT

Autor: MT

Foto: Starsport

On se u putem društvenih mreža zahvalio svima koji su učestvovali, igračima, navijačima, sponzorima, a potom i najavio sledeću destinaciju na ovoj turneji – Zadar.

"Nezaboravna nedelja tenisa, druženja, humanizma, osmeha, muzike i svih ostalih najlepših emocija koje su nas sve kolektivno ispunile i dozvolile nam doživimo nešto posebno što ćemo nositi u srcu doveka. Jedno ogromno HVALA svim ljudima koji su doprineli izvanrednoj organizaciji ovog događaja za tako kratko vreme. Beograde i Srbijo, volim vas i hvala vam što ste još jednom pokazali koliko volite tenis", napisao je Đoković

"Tri dana, devet tenisera, 13 mečeva, 10.000 posetilaca i milioni gledalaca širom sveta. Neverovatan završetak sjajnog vikenda. Pokazali smo da ljubav za tenisom živi u nama i sve nas povezuje. Hvala ti, Beograde. Sledeća stanica – Zadar!", dodao je on.

Turnir u Zadru na programu je ovog vikenda.

Od vrhunskih tenisera učešće su potvrdili Marin Čilić, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov, dok je nastup Aleksandra Zvereva pod znakom pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve