Nova vest
Tenis

Nedelja, 14.06.2020.

00:08

Đoković: Oduševljen sam današnjim danom, ovo što smo doživeli je fenomenalno

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oduševljen je prvim danom Adrija Tura.

Izvor:

Autor:

Đoković: Oduševljen sam današnjim danom, ovo što smo doživeli je fenomenalno
Foto: Pedja Milosavljevic/StarSport

Đoković je imao polovičan učinak prvog dana Adrija Tura.

Bio je ubedljiv protiv Troickog (4:1, 4:1), ali je poražen od Krajinovića u pretposlednjem meču dana (4:2, 2:4, 1:4).

Sa Krajinovićem je pre 10 godina igrao u Beogradu i oduševljen je današnjim danom.

Nada se da će Srbija ponovo imati veliki turnir.

"Pre svega moram da kažem da sam oduševljen današnjim danom, zahvalan sam za priliku da igram lično i da vidim naše i svetske najbolje tenisere kako igraju u Beogradu. Atmosfera je bila bolja iz meča u meč, ovo sto smo doživeli je fenomenalno. Prošla je ponoć, a i dalje ima publike na stadionu.
Dobro se sećam svih svojih nastupa na Serbian Openu. Žao mi je sto nemamo jedan turnir te klase. Zaslužujemo ga, s obzirom na to koliko smo uspeha i u muškom i ženskom tenisu imali. Zaslužili smo ga, videćemo da li će se igrati ovde ili neće potrudićemo se da to vratimo", rekao je Đoković i dodao:

"Za razliku od uobičajene turneje takmičarske sad imam mnogo više od jedne uloge. Dosta je zahtevno, dosta iscrpljuće ali i hrani lepom pozitivnom energijom, pogotovo kada vidim svoju i familije svih ostalih igrača. To je jedan divan prizor i nešto zbog čega se bavim ovim sportom"

Turnir u Crnoj Gori se neće igrati.

"Naravno da mi je jako krivo. Potrudili smo se da se to ostvari, sada okrećemo novu stranicu. Imamo opcija, saznaćete o tome u narednim danima. Nema puno vremena i ako želimo da održimo turnir te treće nedelje, to moramo da potvrdimo već sutra", jasan je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve