Nova vest
Tenis

Subota, 06.06.2020.

12:53

Beker o pitanju od "miliona dolara"

Boris Beker, proslavljeni nemački teniser, pričao je o tome ko će naslediti "veliku trojku" u vrhu tenisa kada se oni povuku.

Izvor: PT

Autor: PT

Beker o pitanju od
Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus

Beker je u intervjuu za "Eurosport" istakao kako je to pitanje od milion dolara i da se o tome priča od 2017. godine.

"To je pitanje od milion dolara i o kojem pričamo na svakom Grend slemu od 2017. godine. Dominik Tim je već tri puta igrao u finalu, dok su Zverev i Cicipas igrali polufinala. Ali niko od njih nije došao do velikog uspeha", rekao je Beker i dodao:

"Federer, Nadal i Đoković su toliko dugo u vrhu i igraju konstantno već 15 godina unazad. Naravno da je i do toga da možda mlađi igrači nisu toliko dobri. U mojoj generaciji su teniseri koji su imali 20 godina osvajali Grend slemove".

Beker kaže da bi voleo da vidi malo promene.

"Želeo bih da to vidim dok je 'velika trojka' i dalje jaka, ne kada već budu bili na kraju karijera. Ako se Rolan Garos bude igrao ove godine voleo bih da vidim finale između Nadala i Tima i nadam se da će ovoga puta Austrijanac pobediti".

Beker već dugi niz godina radi kao stručni komentator i ističe da uživa u tome što radi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve